ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Δυνάμωσε την επίθεσή του με Νίκο Ιωαννίδη

Απόλλων Σμύρνης: Δυνάμωσε την επίθεσή του με Νίκο Ιωαννίδη
(C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Μία πολύ καλή μεταγραφή ανακοίνωσε ο Απόλλων που φιλοδοξεί να πάρει την άνοδο στην Super League 1. Η Ελαφρά Ταξιαρχία απέκτησε τον φορ Νίκο Ιωαννίδη και τους Κολ, Τσαμπούρη.

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Sport24.gr που γράφτηκε στις 27/12 και ήθελε τον Απόλλωνα Σμύρνης να προσπαθεί να πάρει τον Νίκο Ιωαννίδη από την Δόξα Δράμας.

Δύο ημέρες μετά από το άνοιγμα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, λοιπόν, η Ελαφρά Ταξιαρχία ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου φορ που εφέτος σε 10 συμμετοχές σκόραρε πέντε φορές.

Ο Νίκος Ιωαννίδης έχει περάσει στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό, τον Αστέρα Τρίπολης, την Τσβόλε, την Χάνσα Ρόστοκ. Επίσης, έχει παίξει σε Μαρίτιμο και Ντιοσγκιόρ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι το 2015 τον είχαν παραχωρήσει στην Ντόρτμουντ. Με τη δεύτερη ομάδα των Βεστφαλών, ο Ιωαννίδης είχε γράψει 23 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

" Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Ιωαννίδη. Γεννημένος στις 26 Απριλίου 1994, αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας, Μαρίτιμο, Ντιοσγκιόρι, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό, Μπορούσια Ντόρτμουντ Β', Τσβόλε και Χάνσα Ροστόκ".

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ - ΚΟΛ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόλλων πέρα του Ιωαννίδη, ανακοίνωσε και τους Τσαμπούρη - Κολ. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

" Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σάββα Τσαμπούρη. Γεννημένος στις 16 Ιουλίου 1986 αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νέα Σαλαμίνα, Λεβαδειακό, Αστέρα Τρίπολης, Καλλονή, Αιγάλεω, Ηλυσιακό, Χαϊδάρι και Πεύκη.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Israel Emanuel Coll. Γεννημένος στις 22 Ιουλίου 1993 στην Αργεντινή, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Σέντραλ Κόρδομπα, Φέρο και Σαρμιέντο".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ