ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Παραιτήθηκε μέσα σε πέντε μέρες από την προεδρία ο Γεωργίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργίου ο οποίος είχε αναλάβει και επίσημα την προεδρία του Απόλλωνα Σμύρνης πριν από πέντε μέρες παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει σχετικά με την πώληση του Παναιτωλικού και της Ξάνθης στο Ιβάν Σαββίδη.

Παρελθόν από τη θέση του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης μετά από μόλις πέντε μέρες αποτελεί ο Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος την Τρίτη (28/5) υπέβαλλε την παραίτηση του.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που είχε κάνει μια μέρα μετά την επίσημη παρουσίαση του, το περασμένο Σάββατο σε ραδιοφωνικό σταθμό, λέγοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει αγοράσει τόσο την Ξάνθη όσο και τον Παναιτωλικό.

Οι δηλώσεις αυτές μάλιστα έφεραν την άμεση αντίδραση του ΠΑΟΚ αλλά και του Απόλλωνα Σμύρνης που με επίσημη ανακοίνωση του τόνισε πως τα όσα είπε ο Γιώργος Γεωργίου δεν εκφράζουν την κυανόλευκη ΠΑΕ αλλά μόνο τον ίδιο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος υπέβαλλε την παραίτηση του τονίζοντας και αυτός στη δήλωση του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ πως τα όσα ανέφερε είχαν να κάνουν με τη δημοσιογραφική του ιδιότητα και πληροφορίες που είχε και επειδή δεν θέλει να γίνει η παραμικρή σύγχυση υπέβαλε την παραίτηση του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

" Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου.Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί".

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΡΑΣ

Εν τω μεταξύ παρελθόν από την ομάδα του Απόλλωνα αποτελεί από την Τρίτη και ο Λευτέρης Αστράς με τον 21χρονο γκολκίπερ να λύνει το συμβόλαιο του. Ο Αστράς που είχε αποκτηθεί πέρυσι έκανε τέσσερις συμμετοχές φέτος στη Super League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Λευτέρη Αστρά. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ