ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος και τυπικά ο Ματζουράκης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Ματζουράκης αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού βγήκε το "διαζύγιο" από την "Ελαφρά Ταξιαρχία". Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένας ακόμη προπονητής που δούλεψε φέτος στον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί παρελθόν. Την Κυριακή (25/11) το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποφάσισε να απομακρύνει τον 69χρονο τεχνικό, μετά το 5-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική. Ο "Ματζούρ" μέτρησε 1 ισοπαλία και 5 ήττες στο πρωτάθλημα (είχε και μια νίκη στο Κύπελλο).

Ο Απόλλων, που βρίσκεται στη 16η και τελευταία θέση της Super League με μόλις έναν βαθμό, αναζητά τον τέταρτο προπονητή ύστερα από έντεκα αγωνιστικές. Επικρατέστερος διάδοχός είναι ο Μπάμπης Τεννές, που έχει ξαναπεράσει από τον Απόλλωνα στο παρελθόν και φέτος δούλεψε στη Λαμία, προτού πάει στη θέση του ο Μάκης Χάβος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή, Γιάννης Μαντζουράκη. Ο κ. Μαντζουράκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γι' αυτήν. Κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της και να παλέψει σε όλους τους αγώνες που έδωσε με τον ίδιο στον πάγκο. Με το αδιαμφισβήτητο κύρος του, τις γνώσεις του και την εργατικότητά του έκανε την ομάδα μας καλύτερη από αυτή που παρέλαβε.

Δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν καθώς είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να αναθεωρήσουμε το αρχικό πλάνο μας. Ο Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους σε κάθε αγώνα.

Ο κ. Μαντζουράκης παραμένει ένας άνθρωπος και ένας επαγγελματίας που εκτιμούμε ιδιαίτερα. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τεράστια προσφορά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ