ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Ματζουράκης, φαβορί ο Τεννές

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Ματζουράκης, φαβορί ο Τεννές
Ματζουράκης MOTIONTEAM

Ο Γιάννης Ματζουράκης πρόλαβε να κοουτσάρει σε έξι αγώνες τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μετά το 5-1 από τον Παναθηναϊκό, ο 69χρονος τεχνικός αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία.

Ένας ακόμη προπονητής που δούλεψε εφέτος στον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί παρελθόν. Την Κυριακή (25/11) το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποφάσισε να απομακρύνει τον 69χρονο τεχνικό, μετά το 5-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική.

Ο "Ματζούρ" μέτρησε 1 ισοπαλία και 5 ήττες στο πρωτάθλημα (είχε και 1 νίκη στο Κύπελλο). Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ξεκίνησε στην άκρη του πάγκου με τον Γάλλο Βαλεριέν Ισμαέλ, ο οποίος απολύθηκε μετά την ήττα στην πρεμιέρα, από την ΑΕΛ.

Ακολούθησε ο Ισπανός Αλμπέρτο Μοντεαγούδο (3 ήττες) και ακολούθως ο Ματζουράκης. Ο Λευτέρης Βελέντζας είχε κοουτσάρει ως υπηρεσιακός στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (ήττα 1-0).

Ο Απόλλων, που βρίσκεται στη 16η και τελευταία θέση της Super League (έχει 1 βαθμό) αναζητά τον τέταρτο διαφορετικό προπονητή ύστερα από έντεκα αγωνιστικές! Επικρατέστερος διάδοχός του Ματζουράκη ο Μπάμπης Τεννές, που έχει ξαναπεράσει από τον Απόλλωνα κι εφέτος δούλεψε στη Λαμία.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ