Ο Απόλλων Σμύρνης έχει καταθέσει πρόταση στον 25χρονο Βέλγο επιθετικό Ζόρντι Κρουξ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βίλεμ.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει ήδη κινηθεί αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι έχοντας ως στόχο να φτιάξει μια ομάδα που θα επανέλθει άμεσα στη Super League 1. Στο στόχαστρο του Νίκου Παπαδόπουλου δεν είναι μόνο ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

ADVERTISING

Ένας εξ αυτών είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 25χρονος Βέλγος επιθετικός Ζόρντι Κρουξ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βίλεμ.

Ο 25χρονος Βέλγος είχε αποκτηθεί από τη Μάστριχ το καλοκαίρι του 2016 όπου έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 καθώς τότε ο σύλλογος των Βρουσάι και Παυλίδη τον έδωσε δανεικό επίσης στην Μάστριχ απ' όπου επέστρεψε με τη λήξη του πρωταθλήματος στο Βέλγιο.

ADVERTISING

Ο Κρουξ ο οποίος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης για να έρθει στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα η απάντηση του να είναι άμεση και όλα να πάρουν το δρόμο τους τα επόμενα 24ώρα.