ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Θεοδωρίδη στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ματζουράκης

Με Θεοδωρίδη στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ματζουράκης
Ματζουράκης, Θεοδωρίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Θαλή Θεοδωρίδη. Και επισήμως παρελθόν ο Ισπανός Αλμπέρτο Μοντεαγούδο.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι η 16η διαφορετική ομάδα την οποία θα κοουτσάρει ο Γιάννης Ματζουράκης. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 69χρονο προπονητή, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Θαλή Θεοδωρίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Καλλονή.

Ο Απόλλων, παράλληλα, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Ισπανό Αλμπέρτο Μοντεαγούδο. Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Μαντζουράκη. Γεννημένος στις 6 Ιουνίου 1949, ο κ. Μαντζουράκης θεωρείται από τους πιο έμπειρους Έλληνες προπονητές καθώς έχει εργαστεί σε πολλά ομάδες, μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθη, Λάρισα, ΟΦΗ, Ανόρθωση, Ομόνοια Λευκωσίας και Πανιατωλικό. Συνεργάτης του στην ομάδα μας θα είναι ο κ. Θαλής Θεοδωρίδης.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο και τους συνεργάτες του, Χουάν Λουίς Μπερνάλ Κουεγιάρ και Χουάν Νίκολας Μπουένο. Η ΠΑΕ τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και τους εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους".

Ο Απόλλων είναι μία από τις τρεις ομάδες της Super League που παραμένουν χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (ΟΦΗ - Λαμία οι άλλες δύο). Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" είναι η μοναδική που δεν έχει ούτε βαθμό.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ