ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Νέο "όχι" του Τσόρι στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Τσόρι Ντομίνγκες EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης κυνήγησε μέχρι τέλους την υπόθεση του Αλεχάντρο Ντομίνγκες, αλλά ο Αργεντινός εμφανίστηκε αρνητικός στην προοπτική του ν' αγωνιστεί στην "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Διακαής πόθος ήταν για τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" προσπάθησε την περυσινή σεζόν ν' αποκτήσει τον Τσόρι, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ημέρες, όταν και κατατέθηκε νέα πρόταση στον 37χρονο Αργεντινό, ο οποίος είναι ελεύθερος, αν και πέρυσι έπαιξε σημαντικό ρόλο στον προβιβασμό της Ράγιο Βαγιεκάνο από την Segunda B στην Primera Division. Ούτε, τώρα, όμως κατέστη εφικτό να ντυθεί στα κυανόλευκα o Aργεντινός επιτελικός μέσος που λατρεύτηκε στον Ολυμπιακό.

Ο Ντομίνγκες απάντησε αρνητικά στην τελευταία πρόταση που του έγινε, απορρίπτοντας την προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ρόλο έπαιξαν - σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο περιβάλλον του - τα όσα άκουσε για την ομάδα της Ριζούπολης και το αλαλούμ που επικράτησε με παίκτες να έρχονται και να φεύγουν μέσα σε ένα καλοκαίρι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ