ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τέσσερις υποψήφιοι για τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης

Οι τέσσερις υποψήφιοι για τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης
Μαρκαριάν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τετάρτη (3/10) θα αποφασίσουν στον Απόλλωνα Σμύρνης ποιον προπονητή θα προσλάβουν στη μετά - Μοντεαγούδο εποχή. Οι τέσσερις υποψήφιοι για τη διάδοχη κατάσταση.

Μία από τις τρεις ομάδες της Super League που παραμένουν χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές είναι ο Απόλλων Σμύρνης (ΟΦΗ - Λαμία οι άλλες δύο). Η "Ελαφρά Ταξιαρχία", ωστόσο, είναι η μοναδική που δεν έχει ούτε έναν βαθμό.

Η διοίκηση προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και μετά τον Γάλλο Βαλεριέν Ισμαέλ που αποχώρησε μετά την πρεμιέρα με την ΑΕΛ, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Ισπανός Αλμπέρτο Μοντεαγούδο, ο οποίος μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια (τρεις στη Super League, μία στο Κύπελλο). Ο νέος προπονητής αναμένεται να γίνει γνωστός την Τετάρτη.

Η διοίκηση έχει προγραμματίσει διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα αποφασιστεί ο τρίτος τεχνικός σε αυτή τη σεζόν. Οι επιλογές είναι τέσσερις και ένας από αυτούς θα... κερδίσει:

1. Σέρχιο Μαρκαριάν (01/11/1944)

Ο 74χρονος Ουρουγουανός πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 1998 για λογαριασμό του Ιωνικού. Ακολούθησαν Παναθηναϊκός και Ηρακλής, αλλά και ο πάγκος της Εθνικής Ελλάδας, στον οποίο κάθισε για τρία παιχνίδια (ισοπαλίες με Πολωνία - Ουγγαρία, ήττα από Νησιά Φερόε).

2. Γιάννης Ματζουράκης (06/05/1949)

Ο 69χρονος Γιάννης Ματζουράκης εργάστηκε στην Κέρκυρα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Έχει κοουτσάρει παλαιότερα Αιγάλεω, Πιερικό, ΑΕΛ, Ξάνθη, Ολυμπιακό, Ανόρθωση, ΑΕ Λεμεσού, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Βέροια, ΟΦΗ, Καβάλα, Καλλονή, Εργοτέλη και Παναιτωλικό.

3. Μπάμπης Τεννές (17/11/1953)

Ο 65χρονος Μπάμπης Τεννές έφυγε από τη Λαμία μετά τις δύο ήττες στη Super League από Άρη και Παναθηναϊκό. Στο παρελθόν έχει περάσει τρεις φορές από τον Απόλλωνα, ενώ έχει δουλέψει ακόμα σε Ιάλυσο, Αθηναϊκό, Καλαμάτα, Πανελευσινιακό, Άρη, Κέρκυρα, Καλλιθέα, Ακράτητο, Λεβαδειακό, Εθνικό Αστέρα, Παναιτωλικό και Καλλονή.

4. Νίκος Αναστόπουλος (22/01/1958)

Ο 60χρονος Νίκος Αναστόπουλος δούλεψε για τελευταία φορά στον Άρη, τη σεζόν 2016-2017. Παλαιότερα εργάστηκε σε Πανελευσινιακό, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Εθνικό Αστέρα, Ιωνικό, Καβάλα, ΟΦΗ, Ατρόμητο, Πλατανιά και Πανιώνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ