ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεννές: "Τα παιδιά δικαιούνται κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Τεννές EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Μπάμπης Τεννές, υποστήριξε οτι η ομάδα του δεν άξιζε να ηττηθεί από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε μεγάλη προσπάθεια στο Αγρίνιο, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τη νέα ήττα με 2-1. Ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Τεννές, υποστήριξε οτι η ομάδα του δεν άξιζε να ηττηθεί.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής ανέφερε: "Έγινε μια εξαιρετική προσπάθεια από τα παιδιά και βάλαμε δύσκολα στον Παναιτωλικό. Δικαιούμασταν το βαθμό της ισοπαλίας βάσει της εικόνας που είχαμε αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι δεν πήραμε βαθμούς. Όμως μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει η αίσθηση από τα παιδιά ότι αδικούσαμε πολύ τους εαυτούς μας μέχρι τώρα.

Το αν θα φτάσουμε κάποια στιγμή να διεκδικούμε την παραμονή μας, είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να το πούμε και είναι και πάρα πολύ δύσκολο να γίνει. Ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο πάταγε πολύ καλύτερα από εμάς και δίκαια προηγήθηκε.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο, βοήθησαν πολύ οι αλλαγές και λίγο ήθελε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Στον Παναιτωλικό έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές, πάντα θα το λέω, και της εύχομαι τα καλύτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ