ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Κισσαμικός για το ματς στη Δράμα: "Συνεχόμενες 'εισβολές' σκύλων σε επιθέσεις μας στο β' ημίχρονο"

Κισσαμικός για το ματς στη Δράμα: "Συνεχόμενες 'εισβολές' σκύλων σε επιθέσεις μας στο β' ημίχρονο"

O Κισσαμικός καταγγέλλει εισβολή σκυλιών στον αγωνιστικό χώρο όταν έβγαινε στην επίθεση η ομάδα των Χανίων στην εκτός έδρας ήττα (1-0) από τη Δόξα Δράμας, παραθέτοντας σχετικές φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook.

Η Δόξα Δράμας νίκησε 1-0 τον Κισσαμικό χάρη στο γκολ του Τάσου Κρητικού στο 40ό λεπτό για την 14η αγωνιστική της Football League, ωστόσο στην ομάδα των Χανίων εκφράζουν έντονα παράπονα για εισβολή σκυλιών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου όταν οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν στην επίθεση προκειμένου να τους παρεμποδίσουν.

Ο Κισσαμικός παραθέτει τις σχετικές φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook και τις συνοδεύει με την εξής λεζάντα και το emoji "αηδιασμένος": "Ούτε στα τοπικά δε γίνονται αυτά".

Στο match report του ματς αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ηττήθηκε με 1-0. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και ένα γκολ που μπήκε από φάση όπου στο ξεκίνημα δε δόθηκε φάουλ συνθέτουν το σκηνικό του αγώνα. Συνεχόμενες "εισβολές" σκύλων σε επιθέσεις της ομάδας μας υπήρξαν στο δεύτερο ημίχρονο".

TAGS ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ