ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Aναβολή στο Νότιγχαμ Φόρεστ - Ρέντινγκ λόγω καταρρακτώδους βροχής

Nottingham Forest's Ben Brereton celebrates scoring his side's third goal of the game during the English FA Cup, Third Round soccer match between Nottingham Forest and Arsenal at the City Ground, Nottingham, England, Sunday, Jan. 7, 2018. (Mike Egerton/PA via AP)
Nottingham Forest's Ben Brereton celebrates scoring his side's third goal of the game during the English FA Cup, Third Round soccer match between Nottingham Forest and Arsenal at the City Ground, Nottingham, England, Sunday, Jan. 7, 2018. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή του παιχνιδιού της με την Ρέντινγκ που ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου, λόγω καταρρακτώδους βροχής.

Η δυνατή βροχή που πλήττει το Ιστ Μίντλαντς από το βράδυ της Παρασκευής επηρέασε και τον βασιλιά των σπορ, καθώς προκάλεσε την αναβολή στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Ρέντινγκ στο "Σίτι Γκράουντ" για την 14η αγωνιστική της Championship.

"Το απογευματινό ματς του Σαββάτου μεταξύ της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Ρέντινγκ αναβλήθηκε.

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε όλο το βράδυ άφησε μεγάλα κομμάτια του αγωνιστικύ χώρου σε κατάταση που δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο και ο διαιτητής πήρε την απόφαση να αναβάλλει το ματς.

Θα υπάρχει συνεννόηση για να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα", αναφέρει μέσω επίσημης ανακοίνωσης η ομάδα του Νότιγχαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ