ΝΟΤΙΓΧΑΜ

"Η Νότιγχαμ λειτουργεί στα πρότυπα Ολυμπιακού και Premier League"

CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

H "Telegraph" παρουσίασε ένα εκτενές αφιέρωμα στη Νότιγχαμ Φόρεστ λόγω της εξαιρετικής πορείας που πραγματοποιεί την εφετινή σεζόν στην Champinship, ενώ υποστηρίζει πως η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη λειτουργεί στα πρότυπα του Ολυμπιακού, αλλά και ομάδων της Premier League.

Η εξαιρετική πορεία της Νότιγχαμ Φόρεστ στην εφετινή Championship έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι "κόκκινοι" να επιστρέψουν στην Premier League, ύστερα από 21 ολόκληρα χρόνια.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, ένα λιγότερο από τις Φούλαμ και Λιντς, καθώς και πέντε από την πρωτοπόρο Γουέστ Μπρομ, δίνοντας μάχη για την άνοδο.

Γι' αυτό το λόγο, η " Telegraph" παρουσίασε ένα εκτενές αφιέρωμα στον προπονητή της ομάδας, Σαμπρί Λαμουσί, ο οποίος έχει συμβάλει καταλυτικά προκειμένου η Νότιγχαμ να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για επιστροφή στην κορυφαία, ενώ παράλληλα κάνει ειδική μνεία στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, υποστηρίζοντας πως η Νότιγχαμ λειτουργεί στα πρότυπα του Ολυμπιακού, αλλά και ομάδων της Premier League.

"H λειτουργία του συλλόγου είναι ασυζητητί στα πρότυπα της Premier League. Ο Έλληνας ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει εισαγάγει στην ομάδα μία δομή αντίστοιχη με εκείνη του έτερου συλλόγου του, του Ολυμπιακού, με τον πολύπειρο διευθύνοντα σύμβουλο, Ιωάννη Βρέντζο, τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Κυριάκο Δουρέκα, τον τεχνικό διευθυντή, Φρανσουά Μοντεστό και τον Ζοζέ Ανιγκό", αναφέρει ο ρεπόρτερ της "Telegraph", Τζον Πέρσι, που συμπληρώνει στο τέλος: "Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η Φόρεστ θα μπορέσει να κάνει τελικά το σημαντικό βήμα. Όπως είπε κι ο Μπράιαν Κλαφ πριν από 40 χρόνια, θα πρέπει να είναι κάποιος χαζός για να τους ξεγράψει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ