ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Καρεμπέ: "Το πρότζεκτ του Μαρινάκη για τη Νότιγχαμ μεγαλύτερο από του Ολυμπιακού"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, τόνισε ότι το πρότζεκτ του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι μεγαλύτερο κι από αυτό που έχει για τους Πειραιώτες.

Το πρότζεκτ που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι μεγαλύτερο από αυτό του Ολυμπιακού υποστήριξε ο Κριστιάν Καρεμπέ με δηλώσεις του στη Nottingham Post.

Ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής των ερυθρολεύκων ξεκαθάρισε ότι ο στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να δει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League.

"Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ένα μεγάλο πρότζεκτ στο μυαλό του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν μπορώ να σας πω συνολικά. Αλλά ξέρω ότι θέλει να κάνει μεγαλύτερα πράγματα για τη Φόρεστ. Το πρότζεκτ μπορεί να είναι μεγαλύτερο και από αυτό του Ολυμπιακού.

Γιατί αυτό; Πρώτον γιατί η Φόρεστ είναι ένα παραδοσιακό κλαμπ, το πιο παλιό στην Αγγλία. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στην Championship σήμερα. Αλλά ο κύριος στόχος είναι να ανέβει στην Premier League.

Γι' αυτό ο Μαρινάκης προσπαθεί να προσλάβει τους καλύτερους ανθρώπους για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Η Premier League είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική αγορά παγκοσμίως. Όταν μιλάς για μπίζνες και ποδόσφαιρο, όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Εκεί θέλει να δει τη Φόρεστ", υποστήριξε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

H Νότιγχαμ Φόρεστ έχει συγκεντρώσει μετά από 20 ματς 34 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Στην Championship οι δυο πρώτοι κερδίζουν την απευθείας άνοδο στην Premier League, από την 3η έως την 6η θέση στα playoffs.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ