ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Κορονοϊός: Κανένα κρούσμα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Nottingham Forest's Eric Lichaj, center, celebrates scoring his side's second goal of the game during the English FA Cup, Third Round soccer match between Nottingham Forest and Arsenal at the City Ground, Nottingham, England, Sunday, Jan. 7, 2018. (Mike Egerton/PA via AP)
Nottingham Forest's Eric Lichaj, center, celebrates scoring his side's second goal of the game during the English FA Cup, Third Round soccer match between Nottingham Forest and Arsenal at the City Ground, Nottingham, England, Sunday, Jan. 7, 2018. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε ότι όλα τα αποτελέσματα παικτών, προπονητών και υπαλληλικού προσωπικού σε εξετάσεις για τον κορονοϊό είναι αρνητικά.

Οι παίκτες, προπονητές καθώς και υπάλληλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ υποβλήθηκαν στη διάρκεια της Τρίτης (10/3) στις απαραίτητες εξετάσεις προληπτικά μετά από την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκηότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Οι ρεντς ενημέρωσαν ότι όλα τα τα αποτελέσματα είναι αρνητικά κι έτσι δεν υπάρχει κρούσμα. "Η Νότιγχαμ επιβεβαιώνει ότι όλοι οι παίκτες, το επιτελείο και οι υπάλληλοι έκαναν εξετάσεις για τον κορονοϊό και τα αποτελέσματα είναι όλα αρνητικά.

Το club ενήργησε γρήγορα και εξέτασε όλους τους παίκτες της πρώτης ομάδας, το προσωπικό και τους υπαλλήλους που ήλθαν σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η ομάδα παραμένει σε ανοικτή επικοινωνία με τα κυβερνητικά και ποδοσφαιρικά όργανα για τα σωστά μέτρα που πρέπει να ληφθούν".

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη (10/3) για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το γεγονός ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό, ζητώντας συμβουλές από επαγγελματίες γιατρούς και από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.

Υπενθυμίζεται ότι και οι παίκτες, προπονητές και υπαλληλικό προσωπικό του Ολυμπιακού υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις και επίσης όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Photo credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ