ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Επιστρέφει ο Βέλλιος

Νότιγχαμ Φόρεστ: Επιστρέφει ο Βέλλιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόστολος Βέλλιος επιστρέφει στη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από το δανεισμό του στο Βέλγιο και την ομάδα της Βάασλαντ-Μπέβερεν.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έστειλε δανεικό τον Απόστολο Βέλλιο στην βέλγικη Βάασλαντ-Μπέβερεν τον Αύγουστο του 2018. Ο δανεισμός του, όμως, δεν πήγε πολύ καλά και επιστρέφει στην ομάδα της Αγγλίας, για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Εκεί θα δώσει μάχη για να μείνει στο ρόστερ των "κόκκινων".

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα "Nottinghampost", η Φόρεστ βέβαια είναι διατεθειμένη να συνεχίσει το δανεισμό του Βέλλιου στη Μπέεβερεν, όμως κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο, όπως αναφέρει ο ειδικός στο βέλγικο ποδόσφαιρο, Σβεν Κλες.

"Δεν υπάρχει ελπίδα, δεν έπαιξε ούτε στα play-offs. Δεν εντυπωσίασε στο Βέλγιο. Υπό τις οδηγίες του πρώτου προπονητή ήταν στην αρχική 11άδα και έπαιζε 90 λεπτά. Λόγω κακών αποτελεσμάτων ο προπονητής απολύθηκε και ο νέος τον ξεκίνησε μόνο σε ένα παιχνίδι. Δεν επιλεγόταν, γιατί απέκτησαν νέο επιθετικό τον χειμώνα" δήλωσε στην ιστοσελίδα του Νότιγχαμ.

Πράγματι, ο πρώην στράικερ του Ηρακλή έπαιξε για τελευταία φορά μόλις οκτώ λεπτά στις 17 Μαρτίου στο παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης, ενώ βασικός έχει να ξεκινήσει από τις 19 Ιανουαρίου. Συνολικά στο Βέλγιο πέτυχε 4 γκολ σε 18 συμμετοχές.

Ο Βέλλιος έκανε γνωστή την ανυπομονησία του για την επιστροφή στη Νότιγχαμ με ανάρτηση φωτογραφίας του στο Instagram και την επιγραφή: "Δεν μπορώ να περιμένω να φορέσω την κόκκινη φανέλα ξανά. Τα λέμε τον Ιούνιο".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ