ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Η επιστροφή του Μάρτιν Ο'Νιλ στο γήπεδο που έζησε μυθικές στιγμές

Νότιγχαμ Φόρεστ: Η επιστροφή του Μάρτιν Ο'Νιλ στο γήπεδο που έζησε μυθικές στιγμές

O Mάρτιν Ο' Νιλ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ αντί του παραιτηθέντος Αϊτόρ Καράνκα και το απόγευμα της Τρίτης επισκέφθηκε το "City Ground", στο οποίο έζησε μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής. (VIDEO)

Ένας άνθρωπος που έγραψε "χρυσές σελίδες" στην ιστορία της Νότιγχαμ Φόρεστ ως παίκτης (313 συμμετοχές - 62 γκολ) κατακτώντας 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 1 πρωτάθλημα και 2 Λιγκ Καπ, επιστρέφει αρκετές δεκαετίες αργότερα στο "City Ground" ως προπονητής της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 67χρονος τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν στον πάγκο της εθνικής Ιρλανδίας και αποτέλεσε παρελθόν τον περασμένο Νοέμβριο. Βοηθός του θα είναι ο Ρόι Κιν, όπως και στην εθνική Ιρλανδίας.

Ως προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο των Γκράνταμ Τάουν, Γουίκομπ, Νόριτς, Λέστερ, Σέλτικ, Άστον Βίλα και Σάντερλαντ, προτού ακολουθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιρλανδίας.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Ιρλανδίας έκανε τη βόλτα του στο γήπεδο και θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε στη Νότιγχαμ Φόρεστ ως παίκτης, με προπονητή τον μύθο, Μπράιαν Κλαφ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ