ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Παίρνει Σεμέδο, περιμένει γκολκίπερ από τη Σίτι

Νότιγχαμ Φόρεστ: Παίρνει Σεμέδο, περιμένει γκολκίπερ από τη Σίτι

Ο Άλφα Σεμέδο, χαφ της Μπενφίκα, γράφτηκε ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά καταλήγει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία παίρνει και γκολκίπερ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Ελ Αραμπί αναζητά μέσο και ένα από τα ονόματα που γράφτηκε πως απασχολεί είναι ο Άλφα Σεμέδο. Ο χαφ από τη Γουϊνέα Μπισάου, που ανήκει στη Μπενφίκα μέχρι το 2022, δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά όπως όλα δείχνουν θα παίξει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι "Ρεντς" είναι σε προχωρημένες επαφές με τους "αετούς" για τον δανεισμό του 22χρονου κεντρικού μέσου (έχει ύψος 1.90), ο οποίος είχε σκοράρει σε βάρος της ΑΕΚ στο Champions League της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η Νότιγχαμ, που έχει στόχο την άνοδο στην Premier League, αναμένει τη Δευτέρα την άφιξη του Άρο Μούριτς, Μαυροβούνιου τερματοφύλακα που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι. Γεννημένος στην Ελβετία (7/11/1998), με ύψος 1.98, έχει συμβόλαιο στους "πολίτες" μέχρι το 2021.

Είναι διεθνής με το Κόσοβο και μάλιστα τη σεζόν 2018-2019 έκανε πέντε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Σίτι στο EFL Cup.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ