ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πούλησε ταλέντο με 9 εκατ. ευρώ

England's Arvin Appiah, left, and Switzerland's Jan Wornhard during the U17 Championship, Group A match between England and Switzerland at the New York Stadium, Rotherham, England, Thursday May 10, 2018. (Mike Egerton/PA via AP)
England's Arvin Appiah, left, and Switzerland's Jan Wornhard during the U17 Championship, Group A match between England and Switzerland at the New York Stadium, Rotherham, England, Thursday May 10, 2018. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Ο ταλαντούχος Αρβίν Άπια δεν ανήκει πλέον στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, πούλησε τον 18χρονο με 9 εκατ. ευρώ στην Αλμερία.

Η Αλμερία προχώρησε στην απόκτηση του ταλαντούχου, Αρβίν Άπια. Ο 18χρονος winger άνηκε στην Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά οι Ισπανοί με 9 εκατ. ευρώ τον έκαναν δικό τους.

Ο διεθνής Άγγλος με ρίζες από την Γκάνα βρισκόταν -σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα- στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν προχώρησαν την υπόθεσή του αποφασιστικά.

Ο Άπια είναι προϊόν των ακαδημιών της Φόρεστ, ενώ στην Αλμερία υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα, η Αλμερία στο Tweet της μεταγραφής έκανε και πλάκα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Συγγνώμη Γιουνάιτεντ, ο Αρβίν Άπια είναι ερυθρόλευκος" έγραφε ο τίτλος της δημοσίευσης.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ