ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Καθάρισε ο Ανσαριφάρντ, παρουσία Μαρινάκη

Iran's Karim Ansarifard celebrates after scoring his sides 1st gaol from the penalty spot during the group B match between Iran and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Mordovia Arena in Saransk, Russia, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Iran's Karim Ansarifard celebrates after scoring his sides 1st gaol from the penalty spot during the group B match between Iran and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Mordovia Arena in Saransk, Russia, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνέτριψε 3-0 τη Χαλ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ (έδωσε ασίστ στο πρώτο) και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παρακολουθεί το ματς στο "City Ground". Οι ρεντς ανέβηκαν στην όγδοη θέση, μείωσαν στους δύο βαθμούς από τα playoffs ανόδου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε για πρώτη φορά εντός έδρας ματς της ομάδας του, Ν ότιγχαμ Φόρεστ. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού εχει παρακολουθήσει, βέβαια, από κοντά στο παρελθόν εκτός έδρας ματς των ρεντς, όπως την αναμέτρηση με την Τσέλσι για το FA Cup, αλλά στο "City Ground" βρέθηκε για πρώτη φορά.

Νότιγχαμ: Καθάρισε ο Ανσαριφάρντ, παρουσία Μαρινάκη

Άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε τα πλάνα του για ανακατασκευή του γηπέδου. Έφερε και γούρι, μάλιστα. Η Νότιγχαμ αν και συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τη Χαλ, τη συνέτριψε με 3-0.

Νότιγχαμ: Καθάρισε ο Ανσαριφάρντ, παρουσία Μαρινάκη

Άνοιξε το σκορ με τον Ζοάο Καρβάλιο ύστερα από ασίστ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος είχε περάσει στο 59' στη θέση του Λέο Μπονατίνι (υποψήφιος μεταγραφικός στόχος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην παρελθούσα σεζόν). Ο Ιρανός διεθνής πρώην επιθετικός των Ολυμπιακού και Πανιώνιου στο 76' πέτυχε το πρώτο γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας κι έκανε το 2-0. Στο 84' ο Κόλντμπακ ανετράπη εντός περιοχής, ο Λόλι εκτέλεσε το πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Έτσι αναρριχήθηκε στην όγδοη θέση κι απέχει πλέον μόνο δύο βαθμούς από τα playoffs ανόδου (3η, 4η, 5η και 6η για ένα εισιτήριο στην Premier League της επόμενης σεζόν).

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Παντιλίμον, Νταρίκουα, Μιλόσεβιτς, Μπεναλουάν, Όσμπορν, Γέιτς, Λόλι (87' Γκονσάλβες), Πελέ, Κόλντμπακ, Μέρφι (68' Ζοάο Καρβάλιο), Μπονατίνι (59' Ανσαριφάρντ)

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ