ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ - Λιντς 2-0: Στον ένα βαθμό από την απευθείας άνοδο

Nottingham Forest's Matty Cash celebrates after his side scored the first goal against Reading during a Sky Bet Championship soccer match at the City Ground in Nottingham Wednesday, Jan. 22, 2020.  (Bradley Collyer/PA via AP)( / PA via AP)
Nottingham Forest's Matty Cash celebrates after his side scored the first goal against Reading during a Sky Bet Championship soccer match at the City Ground in Nottingham Wednesday, Jan. 22, 2020. (Bradley Collyer/PA via AP)( / PA via AP) AP

Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 2-0 τη Λιντς χάρη στα γκολ των Αμεόμπι και Γουόκερ και πλησίασε στον ένα βαθμό από τα παγώνια και τη δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Premier League.

Η Φόρεστ υποδέχθηκε στο Νότιγχαμ το απόγευμα του Σαββάτου (8/2) τη Λιντς για την 31η αγωνιστική της Championship και ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στις θέσεις της απευθείας ανόδου.

Οι ρεντς τα κατάφεραν και πήραν τη νίκη με 2-0 κόντρα στα παγώνια του Μαρσέλο Μπιέλσα. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό με εξαιρετικό πλασέ του Σάμι Αμεόμπι από αριστερά εντός περιοχής, έχοντας ο σκόρερ συνδυαστεί άψογα με τον Γιούρι Ριμπέιρο.

Η Φόρεστ έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στη Λιντς στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου με τον Λόλι να κλέβει την μπάλα από τον Χάρισον και να δίνει έτοιμο γκολ στον Γουόκερ. Πλέον βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από τα παγώνια και τη δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Premier League.

Γενικά γίνεται χαμός στη βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς η απόσταση ανάμεσα στην πρώτη θέση (Γουέστ Μπρομ, με ματς λιγότερο) και την έβδομη (Μπρίστολ Σίτι) είναι μόλις έξι βαθμοί!

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ