ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Άντερ Ερέρα: Πώς να πει "όχι" στις 345.000 ευρώ την εβδομάδα

Manchester United midfielder Ander Herrera gives a thumbs up to fans after stepping off the team bus before an International Champions Cup soccer match against Liverpool at Michigan Stadium, Saturday, July 28, 2018, in Ann Arbor, Mich. (AP Photo/Tony Ding)
Manchester United midfielder Ander Herrera gives a thumbs up to fans after stepping off the team bus before an International Champions Cup soccer match against Liverpool at Michigan Stadium, Saturday, July 28, 2018, in Ann Arbor, Mich. (AP Photo/Tony Ding) AP

Ο Άντερ Ερέρα θα είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν τη νέα χρονιά, καθόσον ήταν αδύνατο να πει "όχι" στα χρήματα που του προσέφεραν οι Άραβες της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όσο και να ήθελε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κρατήσει τον Άντερ Ερέρα, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" θα έπρεπε να τον κάνουν... νέο Αλέξις Σάντσες ώστε να τον πείσουν να μείνει. Ο ανταγωνισμός απέναντι στα χρήματα που του προσέφερε η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν βασανιστικά δύσκολος να ανταγωνιστεί.

Η Mirror, λοιπόν, με δημοσίευμα της υποστηρίζει πως γνωρίζει τα οικονομικά της υπόθεσης του Ισπανού με Άγγλους και Γάλλους.

Στο "Ολντ Τράφορντ", ο έμπειρος χαφ αμειβόταν με 150.000 ευρώ την εβδομάδα. Ικανοποιητικά χρήματα, αλλά ψίχουλα μπροστά σε αυτά που του προσέφερε η Παρί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Νησί, οι Παριζιάνοι έστρωσαν μπόλικο χρήμα στα πόδια του Ερέρα και συγκεκριμένα 345.000 ευρώ την εβδομάδα!

Η αύξηση όπως μαρτυρούν τα νούμερα είναι τεράστια, ο Ερέρα έχει φτάσει τα 29 του χρόνια, και εφόσον ευσταθεί το αγγλικό ρεπορτάζ, κατάφερε να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο αναλογικά με τα έτη που του έχουν απομείνει για να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Ο Ερέρα βάσει των αριθμών που προκύπτουν θα παίρνει 16.560.000 ευρώ το χρόνο στο Παρίσι, ενώ στο Μάντσεστερ λάμβανε 7.200.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ