Ο CEO της Ατλέτικο, Μιγκέλ Άνχελ Μαρίν, ταξίδεψε στο Παρίσι για να κλείσει τις επόμενες ώρες την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι από την Παρί Σεν-Ζερμέν

Ο Έντινσον Καβάνι ήταν από την πρώτη στιγμή ο πρώτος στόχος της Ατλέτικο για την επίθεση. Στο πρόσωπο του Ουρουγουανού επιθετικού της Παρί Σεν-Ζερμέν είδε ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον ποδοσφαιριστή που θα επωμιστεί το φορτίο των κολτσονέρος.

ADVERTISING

Οι πληροφορίες τα Χριστούγεννα έδειχναν ότι λεπτομέρειες απέμεναν για τη μετακίνηση του Ματαδόρ από το Παρίσι στη Μαδρίτη. Όσο περνούσαν, όμως, οι ημέρες όλα έδειχναν ότι δυσκόλευε και ο γάμος των δυο πλευρών θα έπαιρνε μετάθεση για το καλοκαίρι.

Ο Τσόλο, ωστόσο, θέλει άμεσα ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και γι' αυτό ο CEO των κολτσονέρος, Μιγκέλ Άνχελ Μαρίν, ταξίδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα γι' απευθείας διαπραγμάτευση με τον πρόεδρο της Παρί, Νασέ Αλ-Κελάιφι.

Η συνάντηση, στην οποία συμμετέχει κι ο τεχνικός διευθυντής της Παρί (Λεονάρντο), αναμένεται να κρίνει την έκβαση της υπόθεσης για τον 32χρονο επιθετικό. Από την Ατλέτικο διαρρέει αισιοδοξία για τον Ματαδόρ.

ADVERTISING

Photo credits: AP Images