ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Δήμαρχος Παρισιού σε Νεϊμάρ: "Ανάψαμε τον Πύργο του Άιφελ για σένα, κάνε κάτι για εμάς"

PSG's Neymar his side's second goal during the Champions League Group C second leg soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar his side's second goal during the Champions League Group C second leg soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η δήμαρχος του Παρισιού, Ανν Χιλντάγκο, έδωσε συνέντευξη σε γαλλικό μέσο και φρόντισε να υπενθυμίσει στον Νεϊμάρ όλα όσα έχει κάνει η πόλη αλλά και η ομάδα για αυτόν, ζητώντας του να ανταποδώσει και εκείνος με την σειρά του, βοηθώντας την Παρί Σεν Ζερμέν να κατακτήσει τους στόχους της.

Ο Πύργος του Άιφελ είχε φωταγωγηθεί για χάρη του Νεϊμάρ, όταν ο Βραζιλιάνος είχε μετακινηθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπαρτσελόνα το 2017 σπάζοντας κάθε ρεκόρ μεταγραφής με τα 222 εκατ. ευρώ που είχαν ξοδέψει οι Παριζιάνοι για να τον αποκτήσουν.

Η πόλη αλλά και η ομάδα ήθελαν να δείξουν στον Νεϊμάρ με κάθε τρόπο πόσο σημαντικός ήταν και τον υποδέχθηκαν με τον Πύργο του Άιφελ αναμμένο στα χρώματα του μπλε και του κόκκινου.

Η πορεία του Βραζιλιάνου όμως και αυτά που έχει προσφέρει στην γαλλική ομάδα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Σε συνδυασμό μάλιστα με όσα εκτυλίχθηκαν το καλοκαίρι, με την επιθυμία του 27χρονου να αποχωρήσει αλλά και τους κακούς χειρισμούς στην υπόθεση, έκαναν την δήμαρχο του Παρισιού να ξεσπάσει και να ζητήσει από τον Νεϊμάρ να σεβαστεί τον σύλλογο και την πόλη.

" Πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι για εμάς. Πρέπει να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε επιτυχίες και να κατακτήσουμε το Champions League. Όταν είχε έρθει στο Παρίσι είχαμε φωτίσει τον Πύργο του Άιφελ για χάρη του. Τώρα είναι σειρά του να μας δώσει κάτι. Τον αγαπάμε και θέλουμε να κατακτήσουμε μαζί του το Champions League."

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ