ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Έμερι: "Ο Εμπαπέ ήθελε να πάει στη Ρεάλ, τον πείσαμε να μείνει"

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Amiens and Paris-Saint-Germain at the Stade de la Licorne stadium in Amiens, France, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Amiens and Paris-Saint-Germain at the Stade de la Licorne stadium in Amiens, France, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Ουνάι Έμερι αποκάλυψε ότι κατά τη θητεία του στην Παρί, ο Κιλιάν Εμπαπέ ήθελε διακαώς να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ, έχοντας στο μυαλό του και την προοπτική της Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην προπονητής της Παρί, Ουνάι Έμερι, έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "The Larguero" και αποκάλυψε ότι κατά τη θητεία του στην ομάδα της Γαλλίας, ο Κιλιάν Εμπαπέ ήθελε πώς και πώς να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός νυν τεχνικός της Άρσεναλ ανέφερε: " Εκείνο το διάστημα ήμασταν πολύ δυνατοί. Μίλησα μαζί του και με τον πατέρα του για να πειστεί να μείνει στην Παρί. Με κλειστά μάτια ήθελε να επιλέξει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είχε και την προοπτική της Μπαρτσελόνα".

Ο 47χρονος τεχνικός, που καθοδήγησε την Παρί από το 2016 μέχρι το 2018, εξήγησε πώς πείστηκε τελικά να μείνει στην ομάδα του Παρισιού ο διεθνής επιθετικός: "Του μιλήσαμε για το γαλλικό πρότζεκτ που είχαμε θέσει, ρίξαμε στο τραπέζι και το οικονομικό κομμάτι και κάπως έτσι αποφάσισε να μείνει".

Αυτό ενώ πριν από λίγες μέρες ο Κιλιάν Εμπαπέ άφησε το μέλλον του στην Παρί Σεν-Ζερμέν να αιωρείται κατά την παραλαβή του βραβείου του ως παίκτης της χρονιάς στη Ligue 1. "Πιστεύω ότι φτάνω στο πρώτο ή στο δεύτερο σημείο αναφοράς της καριέρας μου. Ίσως είναι η στιγμή να έχω περισσότερες ευθύνες, οι οποίες μπορεί να είναι στην Παρί με μεγάλη χαρά ή κάπου αλλού με νέο πρότζεκτ", υποστήριξε το βράδυ της Κυριακής (19/5) ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός.

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας φρόντισε να διασκεδάσει τις ανησυχίες μέσω ανακοίνωσης που δημοσίευσε αρχικά στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media τη Δευτέρα (20/5). Ξεκαθάρισε ότι ο Εμπαπέ θα μείνει στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ