ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Είμαι εδώ, παραμένω στο πρότζεκτ"

PSG's Kylian Mbappe celebrates scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Monaco at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday April 21, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Kylian Mbappe celebrates scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Monaco at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday April 21, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Κίλιαν Εμπαπέ, μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Μονακό, απάντησε με δηλώσεις του στο γαλλικό "Canal Plus" στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη με 3-1 της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μονακό και οι Παριζιάνοι στέφθηκαν πρωταθλητές Γαλλίας και μαθηματικά για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, δημοσιογράφος του γαλλικού "Canal Plus" ρώτησε τον 20χρονο Γάλλο για τις φήμες που τον θέλουν το καλοκαίρι να αφήνει το Παρίσι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος φρόντισε να καταρρίψει όσα λέγονται, δηλώνοντας "Είμαι εδώ, παραμένω στο πρότζεκτ".

Βέβαια, είπε και τα καλύτερα για τον προπονητή των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν: "Είναι καλό για τον Ρεάλ που είναι εκεί ο Ζιζού, αλλά τον βλέπω απλά σαν θαυμαστής του".

Επιπλέον αναφέρθηκε στο ρεκόρ των 30 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα, όπως και για την πορεία της ομάδας του τη φετινή σεζόν: "Ο τελευταίος που πέτυχε 30 γκολ ήταν ο Παπέν; Το ξέρω. Είμαι χαρούμενος, θα σκοράρω όμως κι άλλα. Θέλαμε τον τίτλο, είμαστε απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ, αλλά επόμενος στόχος τώρα είναι το Κύπελλο Γαλλίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί Σεν-Ζερμέν: Με την Παναγία των Παρισίων αντί για χορηγό κόντρα στη Μονακό
Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Παρί Σεν-Ζερμέν
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ