ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ για Λίβερπουλ: "Είναι φοβερή, μοιάζει σαν μηχανή"

PSG's Kylian Mbappe points his finger during warmup ahead of the French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Louis II stadium in Monaco, France, Wednesday, Jan. 15, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
PSG's Kylian Mbappe points his finger during warmup ahead of the French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Louis II stadium in Monaco, France, Wednesday, Jan. 15, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε με θαυμασμό για την Λίβερπουλ του Κλοπ που σαρώνει στη φετινή Premier League ενώ αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν το μέλλον του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θεωρείται με διαφορά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο στην ηλικία των 21 ετών και το πόσο σημαντικός είναι μπορεί κάποιος να το αντιληφθεί μέσα από τα σενάρια, που τον θέλουν ως έναν από τους πιο περιζήτητους στην Ευρώπη.

Η Ρεάλ ενδιαφέρεται έντονα να εντάξει στο δυναμικό της τον πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Γαλλίας, ενώ αν και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει απορρίψει αυτό το ενδεχόμενο λόγω του κόστους, αρκετά δημοσιεύματα φέρνουν την Λίβερπουλ μεταξύ των ομάδων που παρακολουθούν στενά την περίπτωση του φορ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ίδιος πάντως ο Εμπαπέ δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει για την Λίβερπουλ. Όχι για την περίπτωση μετακίνησής του στους κόκκινους το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά για τα πράματα και θάματα που κάνουν τη φετινή σεζόν στην Premier League (21 νίκες - 1 ισοπαλία σε 22 ματς), με τον Γάλλο να τους βγάζει δημόσια το καπέλο.

"Είναι εκπληκτικό αυτό που κάνει τώρα η Λίβερπουλ. Είναι σαν μηχανή, έχουν βρει ρυθμό και είναι σαν να λένε "παίζουμε ξανα, παίζουμε ξανά".

Δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς. Όταν τους βλέπεις, νομίζεις πως είναι τα πάντα εύκολα αλλά δεν είναι. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, δίνουν παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες και νικούν, νικούν, νικούν.

Τώρα το πρόβλημα είναι πως όλοι παρακολουθούν την Λίβερπουλ και όλοι βλέπουν τι μπορούμε να κάνουμε απέναντί τους, συνεπώς θα πρέπει τώρα να δείξουν και πάλι πως είναι δυνατοί. Είναι πάντως μία πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή", δήλωσε χαρακτηριστικά μέσω συνέντευξής του στο "BBC" ο Κιλιάν Εμπαπέ.

PSG's Neymar celebrates with Kylian Mbappe after scoring his side's second goal during the French League Cup quarter final soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Jan. 8, 2020. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar celebrates with Kylian Mbappe after scoring his side's second goal during the French League Cup quarter final soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Jan. 8, 2020. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη του γίνει ερώτηση για τις φήμες περί μετακίνησής του στην Μαδρίτη για την Ρεάλ του Ζιντάν, με τον νεαρό Γάλλο επιθετικό να υπογραμμίζει:

"Ξέρω πως δεν είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για αυτό. Είμαστε στον Ιανουάριο, φανταστείτε να απαντήσω κάτι στις ερωτήσεις που μου γίνονται.

Όλοι μιλούν για αυτό και δεν είναι καλό για την Παρί. Τώρα βρίσκομαι στην Παρί και είμαι 100% με αυτό το σύλλογο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει φέτος, να πάρει πολλούς τίτλους, οπότε είναι προτιμότερο να μη μιλώ για το μέλλον μου.

Σκέφτομαι το σύλλογο επειδή με βοήθησε. Ήρθα εδώ στα 18 μου. Ήμουν ταλέντο, αλλά όχι σούπερ σταρ. Τώρα είμαι σούπερ σταρ χάρη στην Παρί Σεν Ζερμέν και την εθνική Γαλλίας.

Πρέπει να παραμείνω ήρεμος και συγκεντρωμένος στην Παρί. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα συμβεί".

Σε ερώτηση δε για τις ποδοσφαιρικές ευχές που θα ήθελε να πραγματοποιήσει μέσα στο 2020, ο Κιλιάν Εμπαπέ απάντησε: "Θα ήθελα να κάνω τρεμπλ με κατάκτηση Champions League, Euro και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό φαίνεται ανέφικτο προς το παρόν αλλά θα κάνω τα πάντα για να εκπληρώσω το όνειρό μου. Θα ήταν στιγμή υπερηφάνειας να κατακτήσω το πρώτο Πρωταθλητριών με την Παρί και να συνεχίσω τις επιτυχιες με την εθνική Γαλλίας".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ