ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: Γλίτωσε την μεγάλη ζημιά, μάχη για τα νοκ άουτ

PSG's Kylian Mbappe reacts after scoring his side first goal during a friendly soccer match between Paris Saint Germain and Glasgow Celtic FC at Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Kylian Mbappe reacts after scoring his side first goal during a friendly soccer match between Paris Saint Germain and Glasgow Celtic FC at Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Francois Mori) AP

Θετικά είναι τα πρώτα νέα που έρχονται για τον Κιλιάν Εμπαπέ αφού όπως όλα δείχνουν δεν έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι στον αστράγαλό του. Δίνει μάχη για τα νοκ άουτ του Champions League.

Τα πλάνα από τον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ, όσο και η εικόνα του στον πάγκο με τις πατερίτσες και τον νάρθηκα κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου της Γαλλία με αντίπαλο την Σεντ Ετιέν, τρόμαξαν τους ανθρώπους της Παρί.

Ο σούπερ σταρ των Παριζιάνων έχει υποστεί ζημιά μετά από σκληρό μαρκάρισμα που του έγινε στο 31ο λεπτό του αγώνα, αλλά όχι τόσο σοβαρή.

Τουλάχιστον, αυτό δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα στη Γαλλία οι σύνδεσμοι στον αριστερό αστράγαλο δεν έχουν πειραχθεί και πιθανότατα ο Εμπαπέ θα τη γλιτώσει με ένα διάστρεμμα.

Βέβαια, είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσει από τον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Λιόν ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή (31/07, 22.10). Από εκεί και πέρα θα δώσει μία μάχη με το χρόνο να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Αταλάντα στις 12 Αυγούστου.

Από την πλευρά του ο κόουτς της ιταλικής ομάδας ξεκαθάρισε πως εύχεται να πάνε όλα καλά με τον Εμπαπέ και να παίξει στο μεταξύ τους ματς. "Λυπάμαι για εκείνον γιατί είναι και εξαιρετικό παιδί. Ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό. Δεν θέλουμε να νικήσουμε λόγω δυσάρεστων καταστάσεων των αντιπάλων μας. Αν παίρνεις νίκη απέναντι σε πολύ δυνατό αντίπαλο, αυτό κάνει ακόμα πιο σπουδαίο το επίτευγμά σου" είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ