ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Θα μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι και αν γίνει"

PSG's Kylian Mbappe reacts after scoring his side first goal during a friendly soccer match between Paris Saint Germain and Glasgow Celtic FC at Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Kylian Mbappe reacts after scoring his side first goal during a friendly soccer match between Paris Saint Germain and Glasgow Celtic FC at Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά το φιλικό της Παρί Σεν Ζερμέν με την Σέλτικ δήλωσε πως θέλει να μείνει στο σύλλογο της Γαλλίας τη φετινή σεζόν που συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής.

Τη θέληση του να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν τη φετινή σεζόν που η ομάδα κλείνει τα 50 χρόνια ζωής εξέφρασε ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά το φιλικό που έδωσε ο σύλλογος της Γαλλίας με αντίπαλο τη Σέλτικ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Champions League. Ο σούπερ σταρ των Γάλλων ο οποίος πέτυχε και το ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του σημείωσε:

"Είμαι εδώ. Είμαι σε ένα μεγάλο project για 4η σερί σεζόν. Τα 50 χρόνια από την ίδρυση του club είναι πολύ σημαντική επέτειος για την ομάδα, τους φιλάθλους μας, τους παίκτες, οπότε εγώ θα είμαι εδώ ό,τι κι αν γίνει. Θα προσπαθήσω να κερδίσω κι άλλους τίτλους, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ