ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

H απόλυτη ανατροπή: ο Νεϊμάρ μένει στην Παρί!

PSG's Neymar attends a training session at Camp des Loges in Saint Germain en Laye, outside Paris, France, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar attends a training session at Camp des Loges in Saint Germain en Laye, outside Paris, France, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Το πολύκροτο καλοκαιρινό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ φαίνεται πως έχει αναπάντεχο φινάλε, με τον Βραζιλιάνο σταρ να ανακοινώνει στην οικογένειά του πως θα μείνει στην Παρί και τη νέα σεζόν.

Ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε Γιουβέντους. Ο Νεϊμάρ έκανε άνω-κάτω για σχεδόν δύο μήνες την Παρί Σεν Ζερμέν, την ομάδα που δαπάνησε 222.000.000 ευρώ και έκανε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, φλέρταρε με μερικά από τα μεγαθήρια της Ευρώπης, όμως όλα δείχνουν πως και η νέα σεζόν θα τον βρει να αγωνίζεται με τα χρώματα των Παριζιάνων.

Αυτό αποκάλυψε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η έγκυρη "Equipe" μέσω στην ηλεκτρονική έκδοσή της, με την γαλλική εφημερίδα να επικαλείται πηγές μέσα από την Παρί Σεν Ζερμέν και να υποστηρίζει πως ο 27χρονος επιθετικός ανακοίνωσε στα μέλη της οικογένειάς του πως θα μείνει στο σύλλογο και τη νέα σεζόν.

Την απόφαση αυτή την πήρε βλέποντας το ναυάγιο που υπήρχε στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπαρτσελόνα για τη μετακίνησή του (ελέω και της άρνησης των Ντεμπελέ και Ράκιτιτς να είναι μεταξύ των έμψυχων ανταλλαγμάτων απο πλευράς μπλαουγκράνα), με τα διεθνή ΜΜΕ να αναφέρουν μάλιστα πως ο Νεϊμάρ είχε φτάσει στο σημείο να προσφέρει ο ίδιος 20.000.000 ευρώ για να διευκολύνει το deal.

Συμφωνία ωστόσο δεν ήρθε και όλα δείχνουν πως η νέα σεζόν θα τον βρει κάτοικο Παρισιού για τρίτη και πιθανόν τελευταία σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα - Νεϊμάρ: Ώρα μηδέν
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ