ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Η Παρί ανακοινώνει την αγορά του Ικάρντι από την Ίντερ"

PSG's Mauro Icardi celebrates after scoring the opening goal during French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Nov. 22, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Mauro Icardi celebrates after scoring the opening goal during French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Nov. 22, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Σύμφωνα με ιταλικά και γαλλικά ΜΜΕ η Παρί Σεν-Ζερμέν αναμένεται ν' ανακοινώσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες την αγορά του Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ αντί 50.000.000 ευρώ. Άλλα 5 εκατ. προβλέπονται ως μπόνους, ρήτρα για μελλοντική επιστροφή στην Ιταλία.

Ο Μάουρο Ικάρντι θα παραμείνει στο Παρίσι όπως όλα δείχνουν καθώς σύμφωνα με ιταλικά (Sky Sport, Di Marzio) και γαλλικά (RMC) ΜΜΕ η Παρί Σεν-Ζερμέν έφθασε σε συμφωνία με την Ίντερ για την αγορά του Αργεντινού επιθετικού αντί 50.000.000 ευρώ.

Άλλα 5.000.000 ευρώ προβλέπονται να μπουν στα ταμεία των νερατζούρι ως μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων του 27χρονου φορ με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Μάλιστα ο Ικάρντι αναμένεται να υπογράψει το νέο του (τετραετούς διάρκειας) συμβόλαιο - την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε δανεικός από την Ίντερ στην Παρί Σεν-Ζερμέν - εντός της Κυριακής (31/5) και τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Ιταλία εκτιμούν ότι θ' ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Στο κόλπο διεκδίκησης του Ικάρντι μπήκε και η Γιουβέντους - όπως αποκάλυψε η Equipe πριν από λίγες ημέρες - αλλά τόσο η επιμονή της πρωταθλήτριας Γαλλίας, όσο και ο φόβος της ομάδας του Μιλάνο για ενίσχυση της ανταγωνίστριας ομάδας αποτέλεσμα ανυπέρβλητα εμπόδια.

Γι' αυτό και η Ίντερ έβαλε ρήτρα σε περίπτωση επιστροφής του στην Ιταλία στο μέλλον. Εάν δηλαδή ο Ικάρντι πωληθεί από την Παρί Σεν-Ζερμέν σε άλλη ιταλική ομάδα στους επόμενους δώδεκα μήνες, στα νερατζούρι ταμεία θα μπουν 15.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ