ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποχαιρέτησε τον Μπουφόν

PSG's goalkeeper Gianluigi Buffon appears to be in a pensive mood prior to the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Olympique Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's goalkeeper Gianluigi Buffon appears to be in a pensive mood prior to the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Olympique Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Χώρισαν οι δρόμοι της Παρί Σεν Ζερμέν και του Τζανλουίτζι Μπουφόν. Το γαλλικό κλαμπ ανακοίνωσε πως η συνεργασία του με τον Ιταλό κίπερ δεν θ' ανανεωθεί.

Δεν μακροημέρευσε στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, αφού το απόγευμα της Τετάρτης (5/6) οι Γάλλοι ανακοίνωσαν πως δεν θ' ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ιταλού και αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο τερματοφύλακα μ' ένα Tweet.

O Μπουφόν είχε πάει ως ελεύθερος στην Παρί από την Γιουβέντους το καλοκαίρι του '18, σε μία προσπάθεια των Αράβων να ενισχυθούν περισσότερο για να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions League.

Τελικά, η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας πανηγύρισε μόνο το πρωτάθλημα, ο 41χρονος δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά και έτσι αποφασίστηκε να μην προχωρήσουν μαζί και τη νέα σεζόν. Ο Μπουφόν στην Παρί έγραψε 25 συμμετοχές, ενώ σε αρκετά ματς έμεινε στον πάγκο, διότι ο Τόμας Τούχελ επέλεγε τον Αρεόλα που έκανε συνολικά 31 παιχνίδια.

Στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του ο Μπουφόν ευχαρίστησε τον Νάσερ Αλ Κελαϊφί, το κλαμπ και τους συμπαίκτες του: "Σας ευχαριστώ για όλα όσα είχαν την ευκαιρία να ζήσω στο Παρίσι. Ήρθα με ενθουσιασμό και έμεινα ικανοποιημένος από τη ζεστασιά των οπαδών. Σήμερα που τελειώνει η θητεία μου, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αλ Κελαϊφί, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Σας εύχομαι ότι καλύτερο και να γράψετε χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ