ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί θέλει να αποκτήσει τον 11χρονο Κιλιάν Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's eighth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's eighth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP

Έχει πρότυπο τον Κιλιάν Εμπαπέ. Είναι 11 ετών και λέγεται και αυτός Κιλιάν Εμπαπέ. Αγαπημένη του ομάδα είναι η Παρί, η οποία έχει κάνει κίνηση να τον αποκτήσει.

Είναι 11 ετών, λέγεται Κιλιάν Εμπαπέ και έχει ακριβώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με το είδωλό του, τον 20χρονο Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Παρί. Παίζει και αυτός ποδόσφαιρο, στην Roissy-en-Brie, η οποία εδρεύει στην ομώνυμη κοινότητα, στο τμήμα Seine-et-Marne. Στην ίδια περιοχή που μεγάλωσε ο Πολ Πογκμπά.

Όπως ο... μεγάλος Εμπαπέ, έτσι και ο μικρός λατρεύει τη ντρίμπλα. Και αυτός, όπως ο σταρ της Παρί, έχει πατέρα με καταγωγή από το Καμερούν. Και αυτόν θέλει να τον αποκτήσει η πρωταθλήτρια Γαλλίας. " Πολλές φορές με ρωτάνε αν σκοπίμως ονόμασα έτσι τον γιο μου. Ξεχνάμε όμως ότι τους χωρίζουν μόλις οκτώ χρόνια και τον... μεγάλο Εμπαπέ, δεν τον γνώριζε πολύς κόσμος όταν γεννήθηκε ο γιος μου" λέει χαμογελώντας ο Ερίκ, πατέρας του 11χρονου.

Η Παρί θέλει να αποκτήσει τον 11χρονο Κιλιάν Εμπαπέ

(το δελτίο του 11χρονου Κιλιάν Εμπαπέ)

Γεννημένος στις 21 Αυγούστου 2007, παίζει ως μεσοεπιθετικός. Την περασμένη Κυριακή έβαλε τέσσερα γκολ σε αγώνα Κυπέλλου στην περιοχή Seine-et-Marne. " Ο γιος μου θα κάνει ό,τι θέλει αυτός και δεν θα τον πιέσουμε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αν τελικά τον πάρει η Παρί, η οποία τον έχει ζητήσει, δεδομένα θα γίνεται σύνδεση με τον άλλον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο δικός μου σπανίως παραπονιέται. Όσο παίζει ποδόσφαιρο, είναι ευτυχισμένος" υποστηρίζει ο πατέρας του, ο οποίος εργάζεται ως φύλακας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ