ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Νεϊμάρ αφιέρωσε το δεύτερο γκολ του στον Κόμπι

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Νεϊμάρ αφιέρωσε το δεύτερο γκολ του στον Κόμπι

Ο Νεϊμάρ σκόραρε δυο φορές απέναντι στη Λιλ και αφιέρωσε το δεύτερο γκολ του στον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 41 του χρόνια μετά τη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου του, όπου επέβαινε και μια από τις κόρες του.

Ο Νεϊμάρ πέτυχε δυο γκολ για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Λιλ και μετά το δεύτερο τέρμα του σχημάτισε με τα χέρια του τον αριθμό "24", θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος λίγη ώρα πριν είχε γίνει γνωστό ότι είχε σκοτωθεί μετά τη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου του, όπου επέβαινε και μια από τις κόρες του.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος πριν λίγα 24ωρα είχε πάει να παρακολουθήσει από κοντά τους Μιλγουόκι Μπακς με τους Σάρλοτ Χόρνετς, προκειμένου να απολαύσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, θέλησε να δείξει τη δική του λύπη για τον θάνατο του θρύλου των Λος Αντζελες Λέικερς.

Η ψυχολογία του ήταν πολύ άσχημη, όμως ως σωστός επαγγελματίας έκανε και πάλι τη δουλειά του και στη συνέχεια τίμησε τον Μπράιαντ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ