ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μητέρα Καβάνι: "Θέλει να συνεχίσει στην Ισπανία"

PSG's Edinson Cavani celebrates his goal against Bordeaux during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Feb. 23, 2020. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Edinson Cavani celebrates his goal against Bordeaux during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Feb. 23, 2020. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Η μητέρα του Έντινσον Καβάνι, Μπέρτα Γκόμες, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης και υποστήριξε ότι πρόθεση του γιου της είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Το συμβόλαιο του Έντινσον Καβάνι στη Παρί ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο Ουρουγουανός ετοιμάζεται να φύγει από τη Γαλλία. Για τον 33χρονο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες όπως υποστήριξε η μητέρα του, αλλά πρόθεση του γιου της είναι να παίξει στην Ισπανία.

Η Μπέρτα Γκόμες δήλωσε: "Ακόμη δεν ξέρει πού θα παίξει, έχεο ακόμη συμβόλαιο τριών μηνών στην Παρί. Πρέπει να το σκεφτούμε προσεκτικά. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σκέψη να επιστρέψει στην Ουρουγουάη, θέλει να συνεχίσει στην Ισπανία".

Εδώ και καιρό υπάρχει το σενάριο να υπογράψει στην Ατλέτικο ο Ουρουγουανός στράικερ. Προ ημερών είχε γίνει γνωστό ότι η Μπόκα Τζούνιορς θα επιδιώξει να τον αποκτήσει, το ίδιο και η Πενιαρόλ.

Ο Καβάνι παίζει στην Παρί απο το 2013 και σε 301 παιχνίδια έχει πετύχει 200 γκολ. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ντανούμπιο, Παλέρμο και Νάπολι.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ