ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Mundo Deportivo: "Ο Νεϊμάρ μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του το 2020"

Brazil's soccer player Neymar is seen during a practice at the Granja Comary training center ahead the Copa America tournament in Teresopolis, Brazil, Saturday, May 25, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Brazil's soccer player Neymar is seen during a practice at the Granja Comary training center ahead the Copa America tournament in Teresopolis, Brazil, Saturday, May 25, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Ο Νεϊμάρ έμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν παρά τη σφοδρή επιθυμία του να φύγει αυτό το καλοκαίρι, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει ωστόσο πως μπορεί να το κάνει το 2020 χάρη σε άρθρο της FIFA!

Έκανε ό,τι μπορούσε για να φύγει από το Παρίσι και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα μετά από δύο χρόνια, όμως τα 222.000.000 ευρώ που δαπάνησε η Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017 έπαιξαν το ρόλο τους καθώς η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να πλησιάσει έστω αυτό το νούμερο για να κάνει ξανά δικό της τον Νεϊμάρ.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεμείνει στους πρωταθλητές Γαλλίας, "φυλακισμένος" του χρυσού συμβολαίου που έχει μαζί τους, όμως δεν αποκλείεται σε λίγους μήνες από τώρα να αλλάξει άρδην το σκηνικό.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η "Mundo Deportivo", με το καταλανικό μέσο να ανατρέχει στο άρθρο 17 των κανονισμών της FIFA που αφορά τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με αυτό, από τη στιγμή που έχει φτάσει στον τρίτο χρόνο της συνεργασίας του με την Παρι Σεν Ζερμέν χωρίς να υπάρχει ανανέωση του συμβολαίου του, έχει θεωρητικά το δικαίωμα να ακυρώσει μονομερώς το συγκεκριμένο συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα κληθεί, λαμβάνοντας υπόψη της κάποια κριτήρια, να ορίσει την τιμή του παίκτη που θα πρέπει να καλύψει κάποια ομάδα για να τον αποκτήσει από τους Παριζιάνους.

Το ίδιο ρεπορτάζ καταλήγει πως οι νομικοί εκπρόσωποι του Νεϊμάρ έχουν ήδη εξετάσει αυτή τη λύση και έχουν υπολογίσει στα 170.000.000 ευρώ το ποσό με το οποίο θα μπορεί κάποια ομάδα να τον αποκτήσει μέσα στο 2020!

Photo Credits: AP Photo/Silvia Izquierdo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί Σεν Ζερμέν: "Ο Νεϊμάρ θα πιέσει για να φύγει τον Ιανουάριο"
H απόλυτη ανατροπή: ο Νεϊμάρ μένει στην Παρί!
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ