ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: Δεν πήγε στην πρώτη, χάνει 375.000 ευρώ

Νεϊμάρ: Δεν πήγε στην πρώτη, χάνει 375.000 ευρώ

Ο Νεϊμάρ δεν εμφανίστηκε στην πρώτη της Παρί Σεν Ζερμέν και οι Γάλλοι γλυτώνουν το "τρελό" μπόνους των 375.000 ευρώ που πρέπει να του δίνουν κάθε μήνα εάν η συμπεριφορά του απέναντι στο κλαμπ είναι καλή.

Θυσίασε τις 375.000 ευρώ, το μπόνους "καλής συμπεριφοράς", ο Νεϊμάρ για να πιέσει τη μετακίνησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Μπαρτσελόνα.

Στο "τρελό" συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Βραζιλιάνος όταν πήρε τη μεταγραφή των 222 εκατ. ευρώ περιείχε και το μηνιαίο μπόνους "καλής συμπεριφοράς" με το προαναφερθέν ποσό να μπαίνει στον τραπεζικό λογαριασμό του ποδοσφαιριστή.

Τώρα, όπως αναφέρουν ισπανικά και γαλλικά Μέσα, οι 375.000 ευρώ θα πάνε σε φιλανθρωπίες και δεν θα παραμείνουν στο ταμείο της Παρί. Υπενθυμίζουμε ότι ο "Νέι" δεν εμφανίστηκε στην πρώτη του Τούχελ στις 8/7 με τον πατέρα του να υποστηρίζει ότι η ομάδα γνώριζε πως ο γιος του θα πάει για προπόνηση στις 15 Ιουλίου λόγω υποχρεώσεων.

Όμως, αργότερα έγινε γνωστό ότι ο σούπερ σταρ της "σελεσάο" σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αθλητικό Διευθυντή του κλαμπ, Λεονάρντο του είχε ξεκαθαρίσει ότι επιθυμία του είναι φύγει με προορισμό την Καταλονία. Επίσης, ο διεθνής Τύπος επισημαίνει ότι ο Νεϊμάρ έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπάρτσα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ