Το σίριαλ της αποχώρησης του Νεϊμάρ οδεύει προς το τέλος του, με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει έτοιμη λύση σε περίπτωση φυγής του Βραζιλιάνου. Φαβορί για την αντικατάσταση του ο Γουίλφριντ Ζάχα της Πάλας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί πολύ σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις της για τον Νεϊμάρ, καθώς καμία πρόταση δεν την έχει ικανοποιήσει. Ωστόσο, φαίνεται πως οι μέρες του Βραζιλιάνου στο Παρίσι είναι μετρημένες.

ADVERTISING

Όπως αναφέρει η Mirror, ο Νεϊμάρ θα αποχωρήσει από το Παρίσι, με τους διοικούντες στην γαλλική ομάδα να έχουν εστιάσει ήδη στον αντικαταστάτη του. Η αγγλική ιστοσελίδα τονίζει πως πρώτος στην λίστα βρίσκεται ο Γουίλφριντ Ζάχα της Κρίσταλ Πάλας.

Inline Image

Ο 26χρονος επιθετικός αρέσει πολύ στους Παριζιάνους, που αναμένεται να κινηθούν με αστραπιαίες κινήσεις για να τον κάνουν δικό τους σε περίπτωση φυγής του Νεϊμάρ. Πάντως, τα χρήματα που θα ξοδέψουν δεν θα είναι λίγα καθώς οι Άγγλοι θέλουν ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια λίρες για να δώσουν την συγκατάθεση τους.

ADVERTISING

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι κρίσιμες για το σίριαλ της μετακίνησης του Νεϊμάρ, με την Μπαρτσελόνα να έχει τον πρώτο λόγο να τον αποκτήσει.

Διαβάστε ακόμη:

Μπαρτσελόνα: Προετοιμάζεται για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ
Υπάλληλος της Παρί σε Νεϊμάρ: "Είσαι φιλοχρήματος"
Τούχελ: "Ο Νεϊμαρ δεν θα παίζει μέχρι να λυθεί η κατάσταση"