ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: Κατά λάθος έδωσε συγχαρητήρια στη Λεβερκούζεν για το Champions League

PSG's Neymar stands on the pitch disappointed after losing the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP)
PSG's Neymar stands on the pitch disappointed after losing the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP) DAVID RAMOS/POOL VIA AP

Ο Νεϊμάρ συνεχάρη μέσω Twitter τη... Μπάγερ Λεβερκούζεν για την κατάκτηση του Champions League, γεγονός που έφερε την απορία και την απάντηση του γερμανικού συλλόγου.

Το βράδυ της 23ης Αυγούστου, η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε τον τίτλο στο Champions League για έκτη φορά στην ιστορία της. Μετά από αναμονή επτά ετών, ο βαυαρικός σύλλογος επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης σε βάρος της Παρί, η οποία δεν κατάφερε -από την πλευρά της- να... σπάσει το ευρωπαϊκό ρόδι και να κατακτήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του τελικού, ο Νεϊμάρ θέλησε να συγχαρεί την Μπάγερν Μονάχου για την επιτυχία της. Μόνο που μπερδεύτηκε κι αντί για την ομάδα του Χάνσι Φλικ, συνεχάρη την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

" Η ήττα ήταν μέρος του αθλητισμού, προσπαθήσαμε τα πάντα, παλέψαμε μέχρι το τέλος. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα μηνύματα. Συγχαρητήρια στην Μπάγερ" έγραψε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Παρί, για να προκαλέσει την απορία και την απάντηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

David Ramos/Pool via AP

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ