ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο άσος του Νέβες στο μανίκι της Παρί

Wolverhampton Wanderers' Ruben Neves celebrates scoring his side's first goal of the game against Everton, during their English Premier League soccer match at Molineux in Wolverhampton, England, Saturday Aug. 11, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Ruben Neves celebrates scoring his side's first goal of the game against Everton, during their English Premier League soccer match at Molineux in Wolverhampton, England, Saturday Aug. 11, 2018. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν βαδίζει στα μεταγραφικά... ίχνη του Ρούμπεν Νέβες, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις ως rookie στην Premier League με την φανέλα της Γουλβς.

Σε λίρα 100 αποδεικνύεται ο Ρούμπεν Νέβες για τη Γουλβς, η οποία ετοιμάζεται να κάνει απόσβεση των χρημάτων που ξόδεψε για την αφεντιά του, καθώς ο 21χρονος μέσος έχει "γυαλίσει" στην ζάμπλουτη Παρί.

Αν και διαθέτει πληθώρα λύσεων στον άξονα, ο γαλλικός σύλλογος "ζεσταίνει" τις μεταγραφικές του μηχανές, προκειμένου να προσθέσει ποιότητα και τέχνη στα χαφ με το επιφανές μέλος της... αγέλης των "λύκων" του Γουλβερχάμπτον.

Το κλαμπ της γαλλικής πρωτεύουσας θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να αρπάξει το αστέρι της Γουλβς, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του Ίβηρα διεθνή μέχρι το 2023 και θα ζητήσει τον... ουρανό με τ' άστρα, ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Το Νο8 του αγγλικού συλλόγου "συστήθηκε" στον μαγικό κόσμο της Premier League με ονειρικό τρόπο, καθώς σκόραρε με... γκολ-φάουλ, "εκτελώντας" τον γκολκίπερ της Έβερτον στην επιστροφή των "wolves" στα μεγάλα σαλόνια της "Γηραιάς Αλβιώνας", έπειτα από μια εξάδα χρόνων ποδοσφαιρικής... ανυποληψίας.

Wolverhampton Wanderers' Ruben Neves (left) scores his side's first goal of the game against Everton during their English Premier League soccer match at Molineux in Wolverhampton, England, Saturday Aug. 11, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Ruben Neves (left) scores his side's first goal of the game against Everton during their English Premier League soccer match at Molineux in Wolverhampton, England, Saturday Aug. 11, 2018. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Πέρσι, η ομάδα των West Midlands τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα της Championship απασφαλίζοντας την "βόμβα" με την απόκτηση του 20χρονου -τότε- άσου της Πόρτο, ο οποίος σε ηλικία 18 ετών και 221 ημερών φόρεσε το περιβραχιόνιο των "δράκων" κι έγινε ο νεότερος αρχηγός ομάδας στην ιστορία του Champions League.

Μπορεί το κόστος της μετακίνησης να άγγιξε τα 18 εκατ. ευρώ, όμως ο διεθνής Πορτογάλος ανασταλτικός μέσος άξιζε και την τελευταία δεκάρα, αφού αναδείχθηκε σε παίκτη-κλειδί κι έκοψε το νήμα του αγγλικού "μαραθωνίου" της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, οδηγώντας -εκ του ασφαλούς- την ομάδα στην κεντρική σκηνή του ποδοσφαιρικού πάλκου του Νησιού.

Τα όνειρα του Νέβες δύσκολα θα... χωρέσουν στο "Molineux", ενώ με τον Πέδρο Μέντες σε ρόλο ατζέντη, ο διεθνής Πορτογάλος άσος είναι δεδομένο πως θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της καριέρας του, αλλάζοντας ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Το "Πάρκο των Πριγκίπων" ετοιμάζεται ν' ανοίξει τις πύλες του για να τον υποδεχθεί, ωστόσο ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στη Γουλβς, η οποία καλείται να διαλέξει ανάμεσα στη λογική που επιτάσσει πώληση και το συναίσθημα που γέρνει προς την παραμονή, ώστε να πράξει ανάλογα...

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ