ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Εμπαπέ φιγουράρει στο "Time" σε ένα ξεχωριστό πρωτοσέλιδο

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's fourth goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's fourth goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Το 2018 συνιστά ονειρεμένη χρονιά για τον Κιλιάν Εμπαπέ και το περιοδικό "Time" του έδωσε ένα ακόμα τιμητικό παράσημο, κάνοντας ένα ξεχωριστό πρωτοσέλιδο προς τιμήν του.

Τι άλλο να κάνει ο Κιλιάν Εμπαπέ τους τελευταίους 12 μήνες; Έλαμψε στο Μουντιάλ όπου αναδείχτηκε με την εθνική Γαλλίας παγκόσμιος πρωταθλητής στα 19 του χρόνια, πήρε όλους τους εγχώριους τίτλους που διεκδίκησε με την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη του σεζόν στο Παρίσι ενώ και αυτή τη σεζόν έχει αρχίζει "ζεστός", με αποκορύφωμα τα τέσσερα γκολ του μέσα σε 13 λεπτά κόντρα στην Λιόν.

Όλα αυτά έχουν εκτοξεύσει τη δημοφιλία και την αναγνωρισιμότητά του, με αποτέλεσμα να ρίξει πάνω του το βλέμμα του το διάσημο αμερικανικό περιοδικό "Time" και να τον συμπεριλάβει στο τελευταίο του εξώφυλλο.

"Εμπαπέ: το μέλλον του ποδοσφαίρου", είναι το μήνυμα του περιοδικού, που έχει στο πρωτοσέλιδό του τον 19χρονο στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν εντάσσοντάς τον στην κατηγορία "Ηγέτες της νέας εποχής".

"Η ζωή μου έχει γυρίσει εντελώς ανάποδα αλλά τώρα είμαι ευτυχισμένος, ζω τη ζωή που πάντα ονειρευόμουν", τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ο Εμπαπέ, για να συμπληρώσει ωστόσο με νόημα:

"Είμαι 19 ετών αλλά είμαι υποχρεωμένος να συμπεριφέρομαι ως ενήλικος. Δεν έχω τη ζωή ενός συνηθισμένου έφηβου, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μου λείπουν".

Από την πλευρά του δε, το περιοδικό "Time" αναφέρει για τον σούπερ ταλαντούχο Γάλλο επιθετικό: "Είναι κάτι παραπάνω από ένας συνηθισμένος παίκτης. Η αφήγηση της ζωής του μοιάζει με παραμύθι, από τη φτώχεια στα προάστια του Παρισιού στα πλούτη (σ.σ. κερδίζει 1.500.000 ευρώ το μήνα), είναι ο ηγέτης της νέας γενιάς του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ