ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Εμπαπέ μίλησε για το μέλλον του και έβαλε ζόρια στην Παρί Σεν Ζερμέν

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Amiens and Paris-Saint-Germain at the Stade de la Licorne stadium in Amiens, France, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Amiens and Paris-Saint-Germain at the Stade de la Licorne stadium in Amiens, France, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναφέρθηκε για πρώτη φορά για το μέλλον του με ατάκα που έδειξε διάθεση φυγής από το Παρίσι. Ποτέ στο παρελθόν, όσο είναι παίκτης της Παρί, ο Γάλλος δεν είχε μιλήσει ανάλογα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε γκαλά που διοργανώθηκε και εμφανίστηκε για να παραλάβει τα βραβεία του: Παίκτης της χρονιάς στη Ligue 1 και καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος μίλησε για πρώτη φορά όσον αφορά στο μέλλον του, χωρίς να ξεκαθαρίσει ότι θα μείνει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπως είχε κάνει στις 11 Μαρτίου στο Telefoot. Τότε, ο Γάλλος σταρ είχε πει: " Την επόμενη σεζόν θα είμαι στην PSG..."

Τώρα, όμως, οι δηλώσεις του ήταν εντελώς διαφορετικές σαν κάτι ν' άλλαξε και ο Γάλλος να προτίμησε αντί να καλμάρει τους Άραβες να τους πιέσει να τους προβληματίσει ενόψει καλοκαιριού: "Πιστεύω ότι φτάνω στο πρώτο ή στο δεύτερο σημείο αναφοράς της καριέρας μου. Ίσως είναι η στιγμή να έχω περισσότερες ευθύνες, οι οποίες μπορεί να είναι στην Παρί με μεγάλη χαρά ή κάπου αλλού με νέο πρότζεκτ".

Η δήλωση του Κιλιάν Εμπαπέ, που εφέτος σε 28 ματς πρωταθλήματος βρήκε δίχτυα 32 φορές, έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής (19/5) και άρχισε άμεσα να ταξιδεύει στα Μέσα ανά τον κόσμο, ειδικότερα στην Ισπανία έγινε πρώτο θέμα, βάζοντας την Ρεάλ Μαδρίτης εκ νέου στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλουμε να κοιτάμε πίσω από τις λέξεις...

Προ ημερών, στη Γαλλία, δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι Παρί και Εμπαπέ θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν το νέο συμβόλαιο του επιθετικού. Σύμφωνα τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, οι Άραβες του Παρισιού έχουν σκοπό να διπλασιάσουν τις απολαβές του κορυφαίου τους ποδοσφαιριστή με απώτερο σκοπό να τον κρατήσουν για πάντα στην "Πόλη του Φωτός".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ