ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Καβάνι νοκ-άουτ και από τις δύο μάχες με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

PSG's Edinson Cavani reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Edinson Cavani reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται για την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς μετά από τον Νεϊμάρ, εκτός μάχης από τους δύο αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τέθηκε και ο Έντινσον Καβάνι. Εκτός κι ο Τομά Μενιέ.

Η ατυχία δεν έχει τέλος τη φετινή σεζόν για την Παρί Σεν Ζερμέν και ειδικά μέσα στο 2019, καθώς μετά από τον Νεϊμάρ που τέθηκε πρόσφατα νοκ-άουτ από τις δύο αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των "16" του Champions League, στην ίδια μοίρα βρίσκεται πλέον και ο Έντινσον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος με την Μπορντό (σκόραρε στο 42' με πέναλτι και αντικαταστάθηκε από τον Εμπαπέ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου) και οι φόβοι των ανθρώπων της Παρί ενόψει του ραντεβού τους με τους "κόκκινους διαβόλους" επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Όπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ της η "Equipe", ο 31χρονος φορ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Κυριακής και εκεί διαπιστώθηκε πως υπέστη μυϊκή ρήξη στον δεξιό μηρό, γεγονός που θα τον κρατήσει για έναν μήνα εκτός δράσης και θα τον υποχρεώσει να απουσιάσει και από τα δύο ματς απέναντι στην Γιουνάιτεντ: το πρώτο στις 12 Φεβρουαρίου στο "Ολντ Τράφορντ" και το δεύτερο στο "Παρκ Ντε Πρενς" στις 6 Μαρτίου.

Εκτός από τη μάχη του Μάντσεστερ, μένει κι ο Τομά Μενιέ.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ