ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

"Ο Μπόατενγκ θέλει Παρί"

Bayern's Jerome Boateng celebrates after scoring the opening goal during the round of sixteen German soccer cup match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Jerome Boateng celebrates after scoring the opening goal during the round of sixteen German soccer cup match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν, Ζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος ενδέχεται να αλλάξει ποδοσφαιρικό τόπο κατοικίας, έπειτα από μια 7ετία στο Μόναχο.

Δεν... κρατιέται! Ο σέντερ μπακ της Μπάγερν, Ζερόμ Μπόατενγκ, φέρεται να έχει εκδηλώσει την επιθυμία για μία αλλαγή στην καριέρα του , ύστερα από 7 χρόνια στον σύλλογο του Μονάχου, θέλοντας να γίνει μέλος της Παρί Σε Ζερμέν και να λάμψει ποδοσφαιρικά στην "Πόλη του Φωτός".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Bild", ο στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής των Βαυαρών θέλει να μετακομίσει στους Παριζιάνους, καθώς έχει πειστεί από το ποδοσφαιρικό project του τεχνικού του γαλλικού συλλόγου, Τόμας Τούχελ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ επισημαίνει πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές πρόκειται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα, ενώ ο Κρίστιναν Νέρλινγκερ, παλαίμαχος άσος και νυν εκπρόσωπος του 29χρονου Γερμανού (με ρίζες από την Γκάνα) αμυντικού, φέρεται να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου του Παρισιού, Αντέρο Ενρίκε.

Το σκληρό "πόκερ" που εκτυλίσσεται με επίκεντρο τα προσόντα του διεθνή με τα "πάντσερ" στόπερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο ο ανταγωνισμός μειώνεται κατά έναν... παίκτη, καθώς από την ποδοσφαιρική παρτίδα φαίνεται να έχει -ήδη- αποχωρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , αφού η επιθυμία του άσου των πρωταθλητών Γερμανίας γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας από την γαλλική πρωτεύουσα, η οποία αναμένεται να ικανοποιήσει οικονομικά τον κλαμπ του Μονάχου προσφέροντας 50 εκατ. ευρώ.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο "πυλώνας" της βαυαρικής άμυνας δεν θα αποτελεί... ένοικο της "Allianz Arena", με το κοντέρ να σταματάει στις 258 εμφανίσεις.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ