ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Νεϊμάρ ζήτησε να φύγει από την Παρί εδώ και μία εβδομάδα

Brazilian soccer player Neymar speaks to journalists as he leaves a police station where he spoke to police in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, June 6, 2019. Rio de Janeiro police said Thursday that soccer star Neymar was expected to testify in the investigation linked to a woman's rape allegation against him. (AP Photo/Leo Correa)
Brazilian soccer player Neymar speaks to journalists as he leaves a police station where he spoke to police in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, June 6, 2019. Rio de Janeiro police said Thursday that soccer star Neymar was expected to testify in the investigation linked to a woman's rape allegation against him. (AP Photo/Leo Correa) AP PHOTO/LEO CORREA

Το βραζιλιάνικο σάιτ UOL Esporte υποστηρίζει πως ο Νεϊμάρ εδώ και μία εβδομάδα είχε ειδοποιήσει την Παρί Σεν Ζερμέν ότι θέλει να φύγει.

Οι Βραζιλιάνοι συνεχίζουν το σίριαλ της μη παρουσίας του Νεϊμάρ στην πρώτη της Παρί Σεν Ζερμέν και σημειώνουν ότι ο σούπερ σταρ είχε μιλήσει με τους Γάλλους πριν από μία εβδομάδα και τους ειδοποίησε ότι δεν θέλει να συνεχίσει στο κλαμπ και ότι δεν θα παρευρεθεί στην προετοιμασία.

Ο Νεϊμάρ συγκεκριμένα είχε επικοινωνήσει με τον Λεονάρντο και του ανακοίνωσε την απόφασή του, έστω κι αν ο συμπατριώτης του Αθλητικός Διευθυντής των Παριζιάνων του ανέλυσε ότι το πλάνο της ομάδας θα στηθεί επάνω του. Ο Νεϊμάρ φέρεται να ευχαρίστησε τον Λεονάρντο, τηλεφωνικά, και του εξέφρασε την επιθυμία του που διαβάσατε παραπάνω.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πατέρας του Νεϊμάρ από την άλλη, είχε πει ότι η Παρί ήταν ενήμερη πως ο γιος του δεν θα πήγαινε στις 8 Ιουλίου στο Παρίσι αλλά στις 15, επειδή συμμετέχει σε κοινές δραστηριότητες, εξωαγωνιστικές με την ομάδα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ