ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ανατροπή σκηνικού με Εμπαπέ ενόψει Αταλάντα

PSG's Kylian Mbappe, centre, who did not play due to an injury, celebrates with his teammate Neymar, left, and other teammates, after winning the French League Cup, following the soccer final match against Lyon at Stade de France stadium, in Saint Denis, north of Paris, Friday, July 31, 2020. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Kylian Mbappe, centre, who did not play due to an injury, celebrates with his teammate Neymar, left, and other teammates, after winning the French League Cup, following the soccer final match against Lyon at Stade de France stadium, in Saint Denis, north of Paris, Friday, July 31, 2020. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που τον ήθελαν νοκ-άουτ απο το ραντεβού με την Λιόν, ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει δείξει τρομερά σημάδια βελτίωσης μετα τον τραυματισμό του και η "Equipe" αποκαλύπτει πως έχει σημαντικές πιθανότητες να προλάβει το κρίσιμο ματς με την Αταλάντα.

Το πρόβλημα στον δεξιό αστράγαλο του Κιλιάν Εμπαπέ είχε ωθήσει την Παρί Σεν Ζερμέν να εκδώσει ανακοίνωση πριν λίγες ημέρες και να αποκλείσει τη συμμετοχή του από το νοκ-άουτ ματς με την Αταλάντα για τα προημιτελικά του Champions League, όμως ο Γάλλος στράικερ δείχνει πως έχει γερή κράση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Equipe" που το φιλοξενεί και στο σημερινό πρωτοσέλιδό της, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας δείχνει ικανος να κερδίσει μία μάχη που φαινόταν άνιση απέναντι στο χρόνο και στο τραύμα του, με την εφημερίδα να επικαλείται πηγή από το φιλικό περιβάλλον του παίκτη και να υποστηρίζει πως κατά 90% θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τους Ιταλούς.

Παρί: Ανατροπή σκηνικού με Εμπαπέ ενόψει Αταλάντα

"Τα αποτελέσματα των κλινικών και ακτινολογικών εξετάσεων είναι όλο και πιο ανακουφιστικά ενώ πολλές φορές τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων δίνουν δελτία Τύπου όπου επιλέγουν στρατηγικά να εκφράζουν απαισιόδοξες θέσεις.

Βέβαια στην περίτπωση του Εμπαπέ έχει παίξει ρόλο η μεγάλη επιθυμία και η αποφασιστικότητα του παίκτη να επιστρέψει εγκαίρως και να βοηθήσει την ομάδα του.

Ακόμα και αν δεν είναι 100% έτοιμος, ο Τούχελ θα αποφασίσει λογικά να τον έχει μαζί του στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει ανάλογα τις ανάγκες του ματς", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο της "Equipe".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ