ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Εξετάζει πρόταση 41 εκατομμυρίων για Ομπαμεγιάνγκ

West Ham's Mark Noble, on the ground, tries to stop Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang during the Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates Stadium in London, Saturday, March 7, 2020.(AP Photo/Matt Dunham)
West Ham's Mark Noble, on the ground, tries to stop Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang during the Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates Stadium in London, Saturday, March 7, 2020.(AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Άρσεναλ είναι πιθανόν να χάσει την κύρια πηγή σκοραρίσματός της, εφόσον η Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτεται να κάνει κίνηση για τον Πιέρ - Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ.

To συμβόλαιο του Πιέρ - Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ με την Άρσεναλ πρόκειται να μπει στους τελευταίους 12 μήνες και η μετακίνησή του σε κάποιον άλλο σύλλογο μοιάζει ένα πιθανό ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με την Le10Sport, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτή που θα κάνει την πρώτη κίνηση και σκέφτεται να καταθέσει στους Κανονιέρηδες πρόταση ύψους 41 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Παριζιάνοι ψάχνουν μία επιθετική λύση, αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Καβάνι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, ενώ λήγει και ο δανεισμός του Ικάρντι.

Η Άρσεναλ, ωστόσο, μοιάζει αποφασισμένη να μην αφήσει το συμβόλαιο του Ομπαμεγιάνγκ να λήξει, αφού αποτελεί έναν πάρα πολύ σημαντικό παίκτη γι' αυτήν. Στη φετινή σεζόν μετάει 20 γκολ σε 32 συμμετοχές με τους Κανονιέρηδες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι συζητήσεις για πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του 30χρονου στράικερ από την Γκαμπόν με την Άρσεναλ έχουν ξεκινήσει πριν ακόμη το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ