ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ενδιαφέρεται για Ντεμπελέ, εμπλέκει στο deal και τον Νεϊμάρ

Barcelona's Ousmane Dembele leaves the field after getting injured during a Champions League group F soccer match between Barcelona and Borussia Dortmund at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Ousmane Dembele leaves the field after getting injured during a Champions League group F soccer match between Barcelona and Borussia Dortmund at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθεί την περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ και δεν αποκλείεται να εμπλέξει και το όνομα του Νεϊμάρ στις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε δίλημμα, σύφμωνα με την καταλανική εφημερίδα "Sport", για το αν πρέπει να κρατήσει τον Ντεμπελέ ή όχι. Ο Γάλλος εξτρέμ αναρρώνει από μυϊκό τραυματισμό και τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 5 μόλις παιχνίδια στη La Liga.

Παρά το ταλέντο του, οι συχνοί τραυματισμοί του δεν τον έχουν αφήσει να δείξει την πραγματική του αξία στους Μπλαουγκράνα. Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κάπου εδώ έρχεται το όνομά του να συνδεθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Τόμας Τούχελ θέλει Γάλλους ποδοσφαιριστές στην ομάδα του και γι' αυτό τον λόγο ενδιαφέρεται για τον Ντεμπελέ. Οι Παριζιάνοι αντιλαμβάνονται το ρίσκο, αλλά είναι πεπεισμένοι ότι θα αφήσει τους τραυματισμούς πίσω του.

Αν η Παρί μπει σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για τον Ντεμπελέ τότε δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ο Νεϊμάρ για ενδεχόμενο ανταλλαγής. Πάντως, η Sport διαβεβαιώνει ότι προς το παρόν οι Καταλανοί δεν έχουν αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον του Γάλλου εξτρέμ και τον περιμένουν να επανέλθει τον Αύγουστο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ