ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ένταση διοίκησης - παικτών για τις περικοπές

PSG's Thiago Silva, left, celebrates with Kylian Mbappe after scoring during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Metz at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Thiago Silva, left, celebrates with Kylian Mbappe after scoring during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Metz at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Σε κλίμα έντασης διεξάγονται σύμφωνα με την Equipe οι διαπραγματεύσεις διοίκησης - παικτών στην Παρί Σεν-Ζερμέν για τις περικοπές. Έξαλλος ο Νάσερ Αλ-Κελάιφι με μέλη της ομάδας που δεν απαντούν στο τηλέφωνο, αποδιοπομπαίος τράγος ο Τιάγκο Σίλβα.

Πέρασαν πάνω από δυο μήνες από την ημέρα που ανεστάλη η ποδοσφαιρική δράση στη Γαλλία ως ένα από τα μέτρα που ελήφθησαν για να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα.

Οδεύουμε προς τη συμπλήρωση ενός μήνα από το ρεπορτάζ του RMC που ανέφερε ότι οι παίκτες της Παρί Σεν-Ζερμέν δεν θέλουν ούτε ν' ακούν για περικοπές λόγω της απουσίας αγωνιστικές δραστηριότητας.

Το αδιέξοδο όχι μόνο παραμένει, αλλά όπως αποκαλύπτει η Equipe το βράδυ της Πέμπτης (21/5) οι συζητήσεις διέπονται πλέον από κλίμα έντασης. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας - η οποία κηρύχθηκε πρωταθλήτρια μετά από το πρόωρο τέλος της σεζόν - Νάσερ Αλ Κελάιφι είναι έξαλλος με αρκετά μέλη του ρόστερ.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας της χώρας υπάρχουν παίκτες που δεν απαντούν στις τηλεφωνικές κλήσεις του Άραβα ιδιοκτήτη. Ο επιχειρηματίας από το Κατάρ τα έχει κυρίως με τον Τιάγκο Σίλβα.

Θεωρεί ότι ο 35χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Παρί είναι ο υποκινητής της αντίστασης στ' αποδυτήρια στην πρόταση της διοίκησης. Σύμφωνα με τον Νάσερ Αλ-Κελάιφι, ο Τιάγκο Σίλβα αντιδρά με αυτόν τον τρόπο γιατί το συμβόλαιό του με την ομάδα εκπνέει και δεν έχει λάβει ακόμη πρόταση για επέκταση της συνεργασίας.

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ