ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Λέει το "ναι" στη Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Παρί: Λέει το "ναι" στη Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Η Παρί Σεν-Ζερμέν φαίνεται ότι θα κάνει αποδεκτή την πρόταση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νεϊμάρ. "Πιο κοντά" αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της καταλανικής εφημερίδας "SPORT".

Από την Τρίτη (13/8) έχετε διαβάσει για την πρόταση που έχει καταθέσει στην Παρί η Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ. Οι Καταλανοί προσφέρουν στους πρωταθλητές Γαλλίας τουςΙβάν ΡάκιτιτςκαιΦιλίπε Κουτίνιοως έμψυχα ανταλλάγματα, καθώς και 100.000.000 ευρώ για χάρη του 27χρονου επιθετικού.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της καταλανικής εφημερίδας "SPORT", η συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ δεν απέχει πολύ. "Πιο κοντά" είναι ο τίτλος του εντύπου και σημειώνεται: "Η Μπάρτσα και η Παρί έχουν ήδη συμφωνήσει να συμπεριλάβουν στα έμψυχα ανταλλάγματα τους Κουτίνιο και Ράκιτιτς στο deal".

Προ ημερών, στο παιχνίδι της Παρί με τη Νιμ, οι οπαδοί της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας σήκωσαν πανό με τα οποία ξέσπασαν κατά του Νεϊμάρ. Υβριστικά συνθήματα τόσο προς τον ίδιο, όσο και προς την οικογένειά του. Υψώθηκε επίσης ένα μεγάλο πανό από τους οργανωμένους της παριζιάνικης ομάδας που έκανε αναφορά στο επεισόδιο που είχε ο Νεϊμάρ σε ξενοδοχείο με μία γυναίκα η οποία τον κατηγόρησε για βιασμό. Στην επίμαχη ανάρτηση, οι φίλαθλοι πίκαραν τον Νεϊμάρ, γράφοντας ότι τον έδειρε το μοντέλο.

Με την Παρί ο Νεϊμάρ έπαιξε σε 58 ματς, σημείωσε 51 γκολ και κατέγραψε 29 ασίστ. Με τη Μπαρτσελόνα από το 2013 μεχρι το 2017 έκανε 186 συμμετοχές, σημείωσε 105 γκολ, ενώ μοίρασε 76 ασίστ. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στην Παρί λήγει το 2022. Η γαλλική ομάδα είχε δώσει 222.000.000 ευρώ στη Μπαρτσελόνα για να τον αγοράσει τον Αύγουστο του 2017.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ