ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: "Ο Ικάρντι απομονωμένος από τους Αργεντινούς ελέω Μέσι"

PSG's Neymar, left, celebrates his goal with PSG's Mauro Icardi during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Saturday Sept.14, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar, left, celebrates his goal with PSG's Mauro Icardi during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Saturday Sept.14, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι νεοφερμένος στην Παρί όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Equipe" βγήκαν ήδη τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του με τους νέους τους συμπαίκτες με ευθύνη του... Μέσι.

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την άφιξη του Μάουρο Ικάρντι στην Παρί Σεν Ζερμέν (για την ακρίβεια συμπληρώνονται σήμερα 15 ημέρες από την ανακοίνωση της απόκτησής του ως δανεικού από την Ίντερ) και τα πρώτα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ της "Equipe", με την εφημερίδα να αποκαλύπτει πως ο πρώην καπιτάνο της Ίντερ αντιμετωπίστηκε ψυχρά από τους Αργεντινούς συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα από τους Άνχελ Ντι Μαρία και Λεάντρο Παρέδες, που επειδή είναι κοντά στον Μέσι φρόντισαν να δείξουν στον Ικάρντι πως δεν είναι καλοδεχούμενος ελέω της επιλογής του να μπει στη ζωή της Γουάντα Νάρα (της πρώην συζύγου του Μάξι Λόπες και καλού φίλου του Μέσι).

Το εν λόγω μέσο υποστηρίζει πως ο 32χρονος σούπερ σταρ της Μπάρτσα ζήτησε από τους συμπατριώτες του να μη διευκολύνουν την προσαρμογή του Ικάρντι στα αποδυτήρια της Παρί, με τον ίδιο από την πλευρά του να είναι πιο κοντά στους Κέιλορ Νάβας και Σέρχιο Ρίκο όπως έχει φανεί από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media το τελευταίο διάστημα.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί - Στρασμπούρ 1-0: Ο Νεϊμάρ έγινε με γκολάρα ο ήρωας της Παρί
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ